Vanilya yuhibu1920 duvar tarafa koysanız olmaz mı? Karşıya da pencere önlerine saksılıklar vs harika olur
Nscaslan34 yuhibu1920 cok güzel cay seti diye geçiyor yer kaplamaz önüne ufak bi sehpa atabilirsiniz balkon cok güzelmiş begendm
yuhibu1920 Nscaslan34 çok teşekkür ederim ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah ben de çay seti düşündüm ama çok kişi sığmıyor ona sanki en fazla 4 🤔 suanlim köşeye ufak bir l koltuk diğer tarafa ufak bir rattan yemek masası düşündüm maksimum 6 kişilik 🤔
minderbob yuhibu1920 çok güzelmiş güle güle oturun bence masa takımıyla hiç uğraşmayın sandıklı puflarla çevreleyin. Köşeye de makrome salıncak takabilirsiniz hem portatif hem istediğinizde takıp çıkabiliyor. Misafirler için de pufların önüne sehpa koyarsınız olur biter.
yuhibu1920 minderbob o zaman manzaraya sırtlarını vermiş oluyorlar ve yemek yemek çok zor olur o şekilde insanlar balkonda ayemek isteyecektir çünkü malum Gaziantep sıcağı 😁
YeniAnneIstanbul yuhibu1920 https://pin.it/5Jy8Dce l seklinde koltuk tarzi birsey + katlanir masa sandalye boylece balkon olmemis olur diye dusunuyorum tabi renklerini kendine gore ayarlarsiniz ama genel olarak boyle birsey cok guzel olur
yuhibu1920 YeniAnneIstanbul eşimle ben de bu tarz ufak bir l koltuk kendimiz için düşünüyoruz aslind aama katlanır masa bize hiç uymaz mutfakta zaten masa var balkona biraz geniş bir masa lazım 😔 çok teşekkür ederim 😍
Ikizannesi5 yuhibu1920 ovv o zaman çok haklısın bende 3 oğlan var en büyük 27 aylik ev mobilya mağazası gibi bomboş sadece mobilya 😅 cok teşekkür ederim amin inşallah bi gun bize de nasip olur ev satın almak hayirlisi ile
yuhibu1920 Ikizannesi5 aynen öyle bir ara avizeleri kafayı takmıştı illa elleyeceğim diyordu neyse ki şuan bıraktı 😁 suan elinin yetisecegi bir şey almıyoruz 😁 ALLAH bağışlasın insallah aminnnn 🤲
Ikizannesi5 yuhibu1920 valla ben o kadar üzülüyorum ama bi yandan da içim rahat ediyor çünkü ikizlerim 8.5 aylik ve ister istemez yorgun olup gun içinde uyuyorum onun için tehlike oluşturabilecek bi sey olmadığı için içim rahat fakat eve bakıyorum bomboş ben bu değilim ya ben fazlasıyla süslü bi pakizeyim 😅😅
YeniAnneIstanbul yuhibu1920 evet balkonunuz cok guzel ve genis 🥰 aslinda o zaman oval bir masada cok guzel olabilir, dikdortken veya kare masa gibi cok yer almiyor, yani balkonun ferahligini kapatmadan buyuk masa koymus olursunuz 😊
honeysmom yuhibu1920 Balkonunuz efsaneymiş kesinlikle siyah tekli salıncak çok yakışır, pinterestede çok güzel dekorasyon fikirleri var.
minderbob yuhibu1920 masada otururken de illa bi taraf manzaraya arkasını dönmek zorunda kalacaktır. Umarım gönlünüze göre bi dekor yaparsınız
yuhibu1920 Elfelf475 maalesef 😔 evde değilim olsam çekerdim 😔 ama diğer tarafta yine cam ve mutfak girişi var
Grupyildizi Benim balkonda en 3 boy 5 metre cnm salincak ve masa var bide puff gelen rahat oturamiyor istersen kose koltuk ve acilan sehpalarda. Kullan masa acicagin zaman sehbayi ac koltugun onune bnde kullanilir alan yapmak istiyorum bu sene
yuhibu1920 Grupyildizi masaniz çok büyük mu peki 🤔 ben de çok doldurmak istemiyorum ferah olsun istiyorum 😔