MinnakPanda İncir uyutması kadar süt yapan bişey görmedim kendimde. Kuru İnciri küçük küçük dogra. Sütü yogurt mayalama sıcaklığına getir. İncirleri içine kat. İstersen robottan geçir daha güzel kıvam aliyor. Üstü kapalı bir saat felan beklet. Afiyet olsun. Benim memelerim dolup taşıyordu bunu yiyince. Tadida çok guzel oluyor
Merry11 Sütünü sağdığında zaten az gelir daha vardır göğsünde süt sakın kendi psikolojini bozma sütüm yok diye. Tabi biberonla mı veriyorsunuz bilmiyorum tam da. Su ve çok emzirmek arttırır sütü
angelfish Incıe uyutması cok guzel sut yapıyor gercekten hemsırem bana sade maden suyu ıc bırde dereotunu yıka 1 bagı bıtır dwmıstı gercekten de ıse yaramıstı. Aklınızda bulunsun
pundit Benim sütümü tereyağlı ev yapimi kurabiyeler coşturuyor. Herkeste oluyor mu bilmem ama tereyağı bende maksimum süt yapıyor öyle böyle değil
Hayatiaras bende 22 gün önce dogum yaptım bebegım tutmadı göğsümü sagarak verdim sürekli suan 60 cc 70 cc çıkıyo arada verıyorum göğsümü yeni yeni tutmaya başladı bende sütüm artsın diye ugrasıyorum inşallah zamanla daha artacagını düşünüyorum negatif düşünmüyorum
Bereninannesi10 Bestlak damla kullandım ve mesn emziren anneler için çay var onu kullandım maşallah çok iyi geldi
Latiko papatya09_ olur tabi sütü yapan zaten ısırgan hastanede hemşire bana ısırgan çayı iç bol bol yemeklerinede kimyon kat demişti.
glsma06 Mimeb bebeginizin midesi kucuk zaten sık sık emzirin o istemese de siz teklif edin o zamsn daha cok artar
Ege3410 Mimeb emzirmek emzirmek emzirmek başka hiç bir şey değil. Ten tene temas emzirmeyi sagimla desteklemek ama oncelik emzirmekte.
NurToraman E bebekte satılan bir çay var o da iyi geliyor humana ismi çayın günde 2tatlı kaşığı 2kupa şeklinde içiyorum bende emziren anneler için .
Giz3w Mimeb tatli olan hic bisey sut arttirmaz tatli yendigi zaman su ihtiyaci artar fazla su icildigi icin sut artar anne tatli arttirdi sanar asla yapmayin.Yesil yaprakli sebzeler mevsiminde su an kesinlikle ispanak cok oldurmeden pisirin kimyon ekleyin tuketin.Dut kurusu komposto.Sabahlari yulaf ezmesi hem sutunuzun kalitesini arttirir icerigi zenginlesir hem sutunuz artar.
Prensesannesiii26 Mimeb tahin helvası, beyaz dut kurusu, kuru incir, boza, tahin pekmez karışımı, rezene, ısırgan otu, bulgur pilavı, kısır, dereotu. İlaç olarak da galactago ve bestlac damla
JollyRose Emzirdikten sonra 2 saatte bir 10 dakika sağın gece gündüz göğüsler uyarılsın arz talep meselesi süt olayı Vücut ihtiyaç var deyip arttıracaktır ben öyle yaptım şimdi her sağımda 80-100 ml çıkıyor iki göğüsten toplam Meme reddi oldu bizde biberondan dolayı o yüzden sadece sağarak besliyorum Lansinoh marka makineyle sağıyorum
tugcezafer Mimeb yulaf baya bir süt artırıyor dut kurusu hurma atın içine de bu saydıklarımın hepsi süt yapıyor birde bestlak damla için üstüne dolup taşar inşallah sütünüz maydanoz sakın yemeyin oda süt keser aklıma gelmişken söyleyim dedim