Giz3w Mimeb tatli olan hic bisey sut arttirmaz tatli yendigi zaman su ihtiyaci artar fazla su icildigi icin sut artar anne tatli arttirdi sanar asla yapmayin.Yesil yaprakli sebzeler mevsiminde su an kesinlikle ispanak cok oldurmeden pisirin kimyon ekleyin tuketin.Dut kurusu komposto.Sabahlari yulaf ezmesi hem sutunuzun kalitesini arttirir icerigi zenginlesir hem sutunuz artar.
Prensesannesiii26 Mimeb tahin helvası, beyaz dut kurusu, kuru incir, boza, tahin pekmez karışımı, rezene, ısırgan otu, bulgur pilavı, kısır, dereotu. İlaç olarak da galactago ve bestlac damla
JollyRose Emzirdikten sonra 2 saatte bir 10 dakika sağın gece gündüz göğüsler uyarılsın arz talep meselesi süt olayı Vücut ihtiyaç var deyip arttıracaktır ben öyle yaptım şimdi her sağımda 80-100 ml çıkıyor iki göğüsten toplam Meme reddi oldu bizde biberondan dolayı o yüzden sadece sağarak besliyorum Lansinoh marka makineyle sağıyorum
tugcezafer Mimeb yulaf baya bir süt artırıyor dut kurusu hurma atın içine de bu saydıklarımın hepsi süt yapıyor birde bestlak damla için üstüne dolup taşar inşallah sütünüz maydanoz sakın yemeyin oda süt keser aklıma gelmişken söyleyim dedim
Elfylmzkk Mimeb roka tere sut yapıor. Kırmızı et de yapıor. Pekmez de yapıor. Ben bunlari yedim. Bunlar bende süt yaptı. Deneyimlerim bu kdar. Bol bol emzirdim bol bol süt içtim. Başka da ozel bişi yapmadım canım
Saziyersin Mimeb ben herseyi ictim ama zaten göğüs pompası ile sagdim ve sıcak kompres yaptim o şekilde artı ve yulaf ezmesi tükettim