Alnalprdha HonKiPonKiDoNiNo Ayyy bende çok heycanliyim sanki hedefime yaklaşmaya az kalmış gibi 😍😍😍😍😍
HonKiPonKiDoNiNo Alnalprdha Ben ertelenmis bir hayali gerceklestirecegim 😊 Zamaninda okumadim uhte kaldi icimde, 40 da olsam o sinava girip okuyacagimm 💪
Mucizeisram Alnalprdha ilk defa bu kadar heveslendim canım Allahtan önceden aldığım kitaplarım vardı onlardan yarından itibaren çalışmaya başlıcam 🙏
Alnalprdha Mucizeisram Bende öyle çünkü hedefim var ilk kez bu zamana kadar girdiklerimde hiç sonunu düşünmedim başla kuzum bende bu azimle başlarım şimdi 😄
Alnalprdha HonKiPonKiDoNiNo Ayniyiz içimde kaldı ve yaş sinirim gelmeden yapmam lazım korkuyorum yaş yüzünden basaramam diye çok korkum var ama çok da heycanliyim
Balyanakoglum Alnalprdha sosyal hizmetler yada tıbbi sekreterlerlik düşünüyorum şimdilik umarım siz de hayalinizdeki mesleği yaparsınız Rabbim herkesin gönlüne göre versin 😊❤️
Mucizeisram Alnalprdha tabi ilk önce ücreti yatırmak Lazım inşallah eşimin maaşından nakit kalırsa yatırır girerim sınava
Klymeneninatlasi Alnalprdha kusura bakmayın ama barajı bile geçemeyen bir kişi nasıl mezun olabilir ki? 20 net yapsa zaten barajı geçiyor kişi.
Alnalprdha Klymeneninatlasi sizinle burda tartışmaya girmicem çünkü uzun zamandır hayalini kurduğum gün geldi ve başvurdum çok mutluyum iyi akşamlar ☺️
Nltka Klymeneninatlasi bim şubesi açar gibi üniversite açılıyor yeni bölümler açılıyor . Baraj kalkıyor . Eğitim kalitesi nasıl daha dibe çekilir bilemiyorum . Üniversite mezunları işsizliği tavan yapsın diye uğraşılıyor
Alnalprdha 2bebislianni kuzum ÖSYM indir istersen telefona yada gir yeni tercih yap seçeneği çıkacak orda zaten seçenekler çıkacak
Dr_sertralin Klymeneninatlasi ilginç 😅 yani bu da ne kadar doğru ki sonuçta daha fazla sınavı kazanan olabilir ama daha fazla işsiz olur gibi Nese hayırlısı
Balyanakoglum 2bebislianni ÖSYM ye girip kayıt olun önce fotoğraf filan eklemeniz lazım sonrada 2022 yks sınavına başvuru yapıcaksınız
Alnalprdha 2bebislianni rica ederim olmazsa sor yine ❤️ bu arada e devlet sifrenle de giriş saglayabilirsin