Alnalprdha Kızlar ben unutkanim benim gibi unutmayın diye hatırlatayım girecekler kayıt olsun bende kaydoldum hakkımızda hayırlısı olsun 🥰
Klymeneninatlasi Alnalprdha baraj falan kalmamış ki. Kaldırmışlar. Sınav resmen formalite gibi olmuş.
Mucizeisram Alnalprdha bu sene baraj puanının kalktığını öğrendim okul öncesi öğretmenliği okumuştum lisede şimdi ise üniversite sınavına giricem inşallah çocuklarımızın yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Bety Alnalprdha bebelerim bu sene küçük bırakıp sınava gidemem ama seneye büyür memeyi de bırakırsa rahat girerim diye düşünüyorum
Alnalprdha Klymeneninatlasi Bence en başından bu gerekiyordu çünkü korkusu telaşı stresi yüzünden barajı geçemeyen yapamayanlar oluyordu başta ben ilk girdigimde çok üzülmüştüm çok iyi oldu ☺️
Noname21 Klymeneninatlasi baraj zaten 180 di. Geçmesi zorndegildi ki. Baraj olmasa ne olur unv ler puansız almıyor ya daha çok kişi başvursun daha çok kayıt parası alinsin diye yapılan birsey o kadar önemli degil
Alnalprdha Deletedmom_36 bu sene de dene her sene dene kuzum 🥰 115 TL olmuş ama ben uzun zaman sonra ilk kez giricem bilmiyorum diğer ücretleri
Klymeneninatlasi Alnalprdha kusura bakmayın ama barajı bile geçemeyen bir kişi nasıl mezun olabilir ki? 20 net yapsa zaten barajı geçiyor kişi.
Acemianne22 Alnalprdha bende kayıt yaptırdım da baraj kalktığını bilmiyordum baraj yoksa nasıl oluyor acaba
Alnalprdha Balyanakoglum henüz düşünmedim tek düşündüğüm 2 yilligimi bitirip hayalimdeki mesleğe adım atmak 🤲🤲🤲🤲 siz ne düşünüyorsunuz inşallah olur istediğiniz 🤲🤲🥰
Balyanakoglum Alnalprdha sosyal hizmetler yada tıbbi sekreterlerlik düşünüyorum şimdilik umarım siz de hayalinizdeki mesleği yaparsınız Rabbim herkesin gönlüne göre versin 😊❤️
Mucizeisram Alnalprdha ilk defa bu kadar heveslendim canım Allahtan önceden aldığım kitaplarım vardı onlardan yarından itibaren çalışmaya başlıcam 🙏
Alnalprdha HonKiPonKiDoNiNo Ayyy bende çok heycanliyim sanki hedefime yaklaşmaya az kalmış gibi 😍😍😍😍😍