ozi dinle_beni_bi ismin gamzemi inan kafam o kadar doluki hatırlıyorum desem yalan olur. Ben her diyet yaparken hamile kaldim🥴
dinle_beni_bi ozi gamze değil ismim☺️☺️ doğrudur cnm. Özi yine ordada aynı isimleydin. Ben kendi nikimi hatırlamıyorum 😂😂 uygulama ismi mom ile başlıyor. Gerisini yazmayayım adminler kızıyo🤣
TosbikAnnesiiiii ozi tamam ama tartım yok neise arada dışarı çıkınca eczanede tartılırım.. ama belli olur zatn kilolarımdan akşamda birşy yemk içmek yok demi yemkten sonra
TosbikAnnesiiiii ozi tamam zaten şeker kullanmıyorum inşallah faydası olur 👍 çok istiyorum kilo vermeyi yaza düğün var elbiselerin içinde şık durmam lazım 😅😀
mom1236 ozi aralıklı oruç yapıyorum ama ben 18/6 uyguluyorum. Yani 18 saat açım. 17 gün oldu 68,8 falandım şu an 65.6 kg mım. Hedefim 62 inşallah başarırım. Boyum 170
ozi mom1236 son dakikalara dogru çılgınlar gibi yemeye başlamasam bende başarırım diye düşünüyorum 🥴🥴
Hulya99999 Bende varım 👍 1 aydır aralıklı oruç ile besleniyorum. 163 boy 70.5 kg 58 hedef💪 aralıklı oruca 75 kilo ile başladım. ozi
mom1236 Hulya99999 merhaba bende yapıyorum aralıklı oruç fakat. Çevredekiler kabızlık kilo vermeye engel diyorlar bende de çok sık karşılaştığım bir durum siz de böyle bir sorun oldu mu olduysa ne yaptınız
mom1236 ozi aslında bir kere başlasanız insan kafasına koyuyor ve uygulamaya devam ediyor bir kere kendinize sınır koyun yaparsınız
Hulya99999 Yok bende olmadı ara öğünlerde kayısı tüketmeyi deneyin isterseniz ben pek sevmediğim için çayını içiyorum bi de 2 buçuk 3 lt su tüketiyorum mom1236