161525 demirmommm 1.aaydan sonra başladı gülmeye ben ya da babası ona bakarak konuşunca direk ağzını bi karış açıp gülüyor her çocuk bir değil
Ozge251021 161525 valla benimkide 1 aydan başladı hergün maşallahı var kahkahalara boğuluyor maşallah çok Gülen bir bebek ❤️ arkadaşında dediği gibi üzülmeyin her bebek aynı anda herşeyi yapacak diye bir kesin bilgi yokki illaki gülecektir minnak
Arz1661 demirmommm 14 aylık oldu hala istemediği sürece güldürmek mümkün değil 😂😂😂 canı isterse Güler bebekkende öyleydi hala öyle hiç değişmedi 😅
cemre_-34 demirmommm benm bebeğimde öyle gülmezdi kolay kolay smdi 4 aylık yeni yeni başladı gülmeye siz devamlı konuşun onunla merk etmeyin gülmeye başka 2 aylıktan snra
Mizmizmyrtle demirmommm daha çok küçük bilinçsiz Gülümser sadece şuan size gülmemesi normal bende iple çekmiştim ne zaman gülecek diye 2 buçuk ayını geçmişti ki bana yavaş yavaş gülmeye başladı şuan 5 aylık olacak kafam ağrıyor merak etmeyin 🤣🤣
Birdunyabircennetannesi _anneyim Her bebeğin gelişimi farklıdır. 3. Ayına gelince genel olarak bilinçli gülüyor çoğu bebek
Birdunyabircennetannesi demirmommm Benim bebeğim 8 aylık ve daha yeni dönmeye başladı her şeye takılmamız lazım her bebek bir değil canım
maviskus Birdunyabircennetannesi sosyal gülümseme 1. Aydan sonra başlayabilir 5-10 haftalıkken gülmesi beklenir yani daha geçte olabilir bebekten bebeğe fark var ama 3 ayı geçmesi gerekmiyor
mutluannissss bizimki 54 gunluk 2 haftadir gulyyor belirle kelimelefe ama her cocuk farklidir ukutmayin
Aysgl_Asya demirmommm 40′ı çıktıktan sonra başladı gülmeye. Karşısına geçip onunla konuşunca guluyodu ilgi istiyodu onunla konuşmamizi bekliyodu . Ama her çocuk bı değil tabi
Elifyavux demirmommm benim bebeğim 2,5 aylıkken bize gülmeye başladı. Siz bebeğinize bol bol gülün o da güler bence