demirmommm 51 günlük oldu fakat uyku sırası dışında gülmedi daha doktor da sordu 38 günlükken güldü mü size diye.Sizin bebekleriniz ne zaman gülmeye başladı acaba bir sorun mu var diye korktum doktorun sormasının üstünden baya geçti çünkü
Birdunyabircennetannesi demirmommm Daha çok küçük size gulmesinden falan mı bahsediyorsunuz? Onun için 3 ayı geçmesi lazım yani daha bebek zaten uykusunda falan güler 🤷
Aselimmm3434 demirmommm daha çok erken kuzum 3 ayından sonra gülmeye baslar yani benim 2 çocuğum da o zamanlar gülmeye başladı
Eftelyaelin demirmommm diğer arkadaşlara katılıyorum ve çok erken diyorum acele etmeyin bol kahkaha atacak 👍😂
Kattyperryy Aman bu dünyada benim bile gülesim gelmiyo bebeğin mi gelcek oda biseylerin farkında galiba 🤭😂
_anneyim Birdunyabircennetannesi abartmışsınız bence oğlum 3 aylık 2. Ayından itibaren bize bilinçli gülüyor gelişim basamakları için 3 ay çok geç
demirmommm Birdunyabircennetannesi evet ama doktor yüzünüze güldü mü diye sordu o yüzden endişelendim
maviskus Birdunyabircennetannesi sosyal gülümseme 1. Aydan sonra başlayabilir 5-10 haftalıkken gülmesi beklenir yani daha geçte olabilir bebekten bebeğe fark var ama 3 ayı geçmesi gerekmiyor
Bebegimm1 demirmommm Bilincli 4 aylikken gulmeye basladi ondan once sadece gulumsuyordu fakat kendi kendine yapiyordu bilincsizdi
Birdunyabircennetannesi _anneyim Her bebeğin gelişimi farklıdır. 3. Ayına gelince genel olarak bilinçli gülüyor çoğu bebek
Birdunyabircennetannesi demirmommm Benim bebeğim 8 aylık ve daha yeni dönmeye başladı her şeye takılmamız lazım her bebek bir değil canım
Nursimababy demirmommm daha çok erken benim kızım bilinçli bir sekilde iki aylıkken gülmeye başladı ve unutmayın ki her bebek bir değildir
Metehann12 benim oğlan bı doğdu kaslar çatık asik süratli 5 aylık olana kadar da bı Allahin kulu yüzünü gülduremedi 😂 lakabı bile var öfkeli şirin 😂 daha çok erken canım benim takma kafana
Gizemgt59 Bilerek gülmeye 3. Aydan sonra başlarlar merak etme annesi kahkahalar atacak sana zamanı geldiğinde 🙏🏻😍