Irmakefe Handeoymk Canim mesela bu diyette öğleden sonra yeniliyo ya mesela oruç tutsam sadece iftarda yesem fark eder mi saatten ötürü
Handeoymk Irmakefe fark etmez canım saati sen belirle işine bebişine göre Ramazan’da da devam zaten sadece alıştıkça porsiyonları küçüktürüz
Cihan Handeoymk geçen gün üç gün oruç tuttum burada oruç akşam 17:30 da açılıyor ve sadece bir tabak atıyorum üç tavuk budu ve üç dört yemek kaşığı pilav yedim başka hiç bir şey yok ikinci gün et kavurma ve pilav ama pilavı az koyuyorum en fazla 3-4!yemek kaşığı üçüncü gün de etli patates yemeği yedim tek öğün olmasına ve çok az yememe rağmen 2 kilo almışım aylardır diyet yapıyorum bıktım artık 82den 69a düştüm ama belki vücudum bu kadar süredir diyeti kabul etmiyordur diye düşünerek iki gündür öküz gibi yiyorum önüme ne gelirse yedim şimdi 70 kilo oldum geri ve yarın yeniden başlayacağım pilavı tamamen keserek ve yemeği daha da azaltarak denemeyi düşünüyorum şu son zamanlarda hiç yemesem de kilo aldığımı farkettim
Simay54 Cihan hiç değilse baya kilo vermişsiniz maşallah nasıl verdiniz bu kadar kiloyu ne kadar zamanda
Handeoymk Cihan canım sen daha önce daha az kalorili diyet yaptıysan o yüzden kilo verememiştim bıu diyette öğün dışında şekerli Türk kahvesi bile yok kalorili hiç birşey yok oruç süresinde
Bkrmn17 Cihan iftarda cok az yemişsiniz zaten kilo almamıssınızdır büyük ihtimalle su içiminiz az olduğu için ödem olmustur hemen 70e de cıkmamıssınızdır merak etmeyin karbonhidrat tükettiyseniz ödemdir bir kaç gün dikkat edip bol su içerseniz eski kilonuzla düşersiniz moralinizi bozmayın
Handeoymk Bizde kilo verme durdukça Simay54 bizde kilo verme durdukça yavaş yavaş kısa kısa gideriz olmadı biraz evde spor ekleriz bir haftamız dolsun bir görelim vucudumuz nasıl karşılıyor bu diyeti
Cihan Simay54 82den 69a 2 ayda düştüm öğlen 12 de sadece omlet ve çay içiyordum akşam yemeğini de akşam 5 gibi yiyordum ve başka bir şey yemiyordum belki bir parça çikolata atıyordum 2 ayda 69a düştüm ama şimdi aynı diyet işe yaramıyor dedim oruç Tutayım öğünü bire indireyim ama geri kilo aldım vücut tepki veriyor bir iki gündür öküz gibi yiyorum bu yüzden yarın yeniden başlayacağım
Simay54 Cihan arada vücudu şaşırtmak gerekiyor ama inşallah ben de sizin gibi veririm çabucak pantolonlarım hep olmuyor sinir bir durum 😔
Cihan Simay54 dün iki dilim ekmekle Nutella ve sabah omlet yedim akşam yemeği de club sandviç yedim hemde 1.5 porsiyon sabah tartıldım 700 gr vermişim bu nasıl oluyor anlamadım aç kalınca kilo alıyorum tok olunca kilo veriyorum saçmalığa bakar mısınız😃
Handeoymk Günaydın 2. Gğn bu gün en zor gün bu gün aç uyuyup. Bide 15 e kadar beklemek ama gün geçtikçe alışırız yeter ki kilolar gitsin Açlık sinyali gelip gidermiş onu çözdüğümüz zaman herşey hallolurmuş sürekli aklımda tutuyorum 😉
Bkrmn17 Bkrmn17 bir de bu kadar düşük kalorili beslenmek benm bildiğim kadarıyla metabolizmayı yavaşlatıyor kas kaybına neden oluyo
Bkrmn17 Cihan vücudunuzu şaşırtmıssınız bence bol bol su için ve bence bu kadar düşük kaloriyle beslemeyin 3 ana 3 ara öğün yapıp zayıflayabilirsiniz ben de böyle zayıfladım güzel kilo verdim