Duru91 Ahsenimltm daha önce prima aktif bebek kullandım o da iz yapmıştı minieste yapıyor . Bende bütün bezler iz yapar diye dikkate almamıştım🤷🏼♀️
NeclaDefne Duru91 sleepy 4 numara kullanıyoruz. 1 paket de deneme amaçlı kilot bez aldım o da 4 numara sanırım bundan sonra kilot beze devam ederiz çok rahat oldu.
Yesim25_ Kızlar bezin büyük olması bacak yapısına zarar verir mi ben sleepy kullanıyordum 4 bacaklarında iz yaptı diye 5 aldım o da çok büyük gibi
RRR Duru91 molfix normal olan 4 numara kukot bezde uc numara iyi oluyo külot daha iyi oldu sıkmıyor 🥰
Eminer Itsybitsyspider molfix soft pure 3 1 aylik bebeklere olurmu ilk bebegim molfix normal 3 numara ile aynimi acaba
HtcBelis Duru91 Bebeğim 8150 gr Goon premium soft 4 no kullanıyorum. Sleepy kullanıyorum goon bulamayinca. O da 4+ veya 5.
[silindi] Duru91 oğlum 8400 4 numara kullanıyorum biraz büyük geliyor ama 3 numarada artık iz yapıyordu bacaklarında
Eminer dilara5258 bebeginjz kac kilo bende suan 2 numara kullanoyorum molfix bebegim 3400 sanki sıkıyo iz yapiyor bacak arasina bu arada tam 1 aylik bebegim 3 numaraya gecmelimiuim
dilara5258 Eminer 7kilo benim kizim bende gecis yaptigimda sizdirma oldu biraz genis geldiginden ama kilo aldikca tam oldu yani sizde alin bi paket zaten kullanacaksiniz deneyin bence
Eldarwenn Duru91 aynı dert bende de var 🤦♀️ Canbebe kullanıyodum 3 numarası küçük oldu. Canbebeyi değiştirmek istediğimden Sleepy ve molfixin 4 numarasını aldım onlarda büyük oldu. Sleepy nin 3+ sı varmış şimdi bide onu alıcam. Hala deniyorum...
Itsybitsyspider Eminer inanın bilmiyorum sanırım 3 numara olur kilo aralığına göre alıyorum bir sıkıntı çıkmıyor bizde