Duru91 Kızlar ben minies kullanıyorum 3 kullanıyordum ama küçük gibi geldiği için 4 numara aldım ama o da baya büyük . Bebişi 8 kilo olanlar hangi marka ve kaç numara kullanıyorsunuz ?
Eminer dilara5258 bebeginjz kac kilo bende suan 2 numara kullanoyorum molfix bebegim 3400 sanki sıkıyo iz yapiyor bacak arasina bu arada tam 1 aylik bebegim 3 numaraya gecmelimiuim
Duru91 Ahsenimltm daha önce prima aktif bebek kullandım o da iz yapmıştı minieste yapıyor . Bende bütün bezler iz yapar diye dikkate almamıştım🤷🏼♀️
NeclaDefne Duru91 sleepy 4 numara kullanıyoruz. 1 paket de deneme amaçlı kilot bez aldım o da 4 numara sanırım bundan sonra kilot beze devam ederiz çok rahat oldu.
Yesim25_ Kızlar bezin büyük olması bacak yapısına zarar verir mi ben sleepy kullanıyordum 4 bacaklarında iz yaptı diye 5 aldım o da çok büyük gibi
RRR Duru91 molfix normal olan 4 numara kukot bezde uc numara iyi oluyo külot daha iyi oldu sıkmıyor 🥰
Eminer Itsybitsyspider molfix soft pure 3 1 aylik bebeklere olurmu ilk bebegim molfix normal 3 numara ile aynimi acaba
HtcBelis Duru91 Bebeğim 8150 gr Goon premium soft 4 no kullanıyorum. Sleepy kullanıyorum goon bulamayinca. O da 4+ veya 5.