merve_mevaa çok geçmiş olsun, sizi sanırım en iyi ben anlarım. İlk evlendiğimde eski evimden çıkıyordu. Banyodaki yer giderinden ve duşakabinin tekne arasından. Holde de parke aralarından çıkıyordu en son gece yatak başlığımda görünce delirdim. Çok uğraştım sirkeyle sildim, çamaşır suyuyla sildim, turunçgil seansları denedim çıktıkları ve çıkabilecekleri her yere uzun Çubuklu detanın ilacını kullandım yok deli gibi çıkıyorlardı. En son çareyi https://ty.gl/kzx4q689bi Bu ilaçta buldum kökü kurudu hayvanların bunu alıp deneyin şükür diyeceksiniz. O evden taşındım ama hala daha kullanıyorum bu ilacı zaten kokusuz zararı yok bitkilerin üstüne dahi sıkılıyor. Kapı eşikleri, cam pervazları, parke açıklıkları dolap arkaları 2-3 ayda bir pıstlatıp tazeliyorum. Yazın balkon duvarına sıkıyorum sinek bile konmuyor. Kesinlikle tavsiye ederim üstünde yazıyor zaten bit, bire, kene, sinek, böcek, akrep aklına ne gelirse hepsine birebir çözüm. 👍🏻 Belki link açılmaz diye adını tekrar yazıyım chrysamed insektisit