Dore1 Banaannede yani benim görümcemde 4 ay önce doğum yaptı bebeğinin süt ve ürünleri alerjisi çıktı hiçbirşey tüketemiyor . Onu araştırmış baya yiyor bol bol tabi ki sizde içeriğini iyice okuyup araştırın ☺️ Benim görümcem tüketiyor
Ucansupurge Banaannede Heyecanlanıp hemen baktım malesef alerjen olarak “Yumurta içerir., Soya içerir., Glüten içerir., Süt içerir., Fındık içerir.” Yazıyor 😔 ayricada içinde sığır jelatini var buda süt diyetine uygun değil 🙄
Ucansupurge Banaannede Ya yedikten sonra ogrenseydin🤦😂 vegan cikolatada ben öyle olmuştum daha büyük hayal kırıklığı 🙄🙄
Banaannede Ucansupurge ayy Allah korusun. Zaten kızım ne zaman kıvransa gaz çıkarmasa kaksında bişey olsa kaçak bişey mi yedim diye düşünüp vicdan azabı çekmekten kendimi yiyorum. Size de kötü ders olmuş. :( işin şakasıydo tabi çok teşekkür ederim 😊
brlmltm Arenimmm züber markasına ait bazı ürünler☺️ Alerji diyetimde tükettim bolca☺️Tabi kuruyemiş alerjiniz de yoksa güvenle tüketebilirsiniz😊
Gulumseyememdedim Arenimmm ben lays sade patates cipsi yiyorum bi de jelibon 🥲 ülkerin vegan çikolatası varmış ama ona daha hiç denk gelemedim 🤷🏼♀️
Merveyzc1661 Gulumseyememdedim eser niktarda sut ve sut urunu icerebilir yaziyo ne anliyolarsa vegan kelimesinden hayalkirikligi 🤣
sayyes Eser miktarda içerir demesi sütlü ürünlerle aynı kazanlarda veya bantlarda üretildiği içinmiş. Ben de 6 aydır süt ürünleri diyetindeyim. Geçen gün bim ve a101′de satılan kurabiyelere baktım. Susamlı tahinli olanda süt ürünü yok tadı da güzel :) yulaflı burçak yiyorum bir ay kadar önce fark ettim onu da. Önce çok sıkı diyetteydim ama şimdi biraz daha rahatım bebeğimin daha iyi olduğunu düşündüğüm için eser miktarda içerebilir yazanları arada deniyorum. Geçenlerde burada da konuşuldu çoğu milföyde süt ürünü bulunmuyor, bitkisel margarin var içinde. Son olarak aklıma a101 findux bitter çikolatalı sürülebilir çikolata geldi. Onu da buradan görüp denedim. Çikolata ihtiyacı için denenebilir 😊