Arenimmm Kızlar var mı bildiğiniz buna yumurta da dahil ? Bebeğimde süt ve süt ürünleri alerjisi var atıştırmalık bişi istiyorum
brlmltm Arenimmm züber markasına ait bazı ürünler☺️ Alerji diyetimde tükettim bolca☺️Tabi kuruyemiş alerjiniz de yoksa güvenle tüketebilirsiniz😊
Gulumseyememdedim Arenimmm ben lays sade patates cipsi yiyorum bi de jelibon 🥲 ülkerin vegan çikolatası varmış ama ona daha hiç denk gelemedim 🤷🏼♀️
Meleknurunannesi Çubuk kraker var ama içinde yumurta var mı bilmiyorum diğerlerinde ya süt yada süt mamulü peynir altı suyu tozu vs yada krema var bizde de inek sütü alerjisi var benim bildiğim bi çubuk kraker onun da sadece sadelisinde yok
Arenimmm Meleknurunannesi ya ben böyle bisküvi taraı şeyler istiyodum geçen gittim baktım hepsinde eser miktarda var tabi çok detaylı bakmadım
Veratuba Vegan ürünlerin bile içeriğini okuyun bazıları eser miktarda bile olabiliuo benim sadece verdiğim Ülker’in çubuk krakeri ve kağıt helva koskanın
Veratuba Ama yumurta alerjimiz olmadığı için hatırlamıyorm siz vegan ürünlerin içeriğine bakarak bulabilirsiniz anca
Veratuba Aşçıanne sayfasında bebe bisküvisi var ama kızım hiç sevmedi yemiyor içerisinde süt yumurta içermiyor
Dore1 Banaannede yani benim görümcemde 4 ay önce doğum yaptı bebeğinin süt ve ürünleri alerjisi çıktı hiçbirşey tüketemiyor . Onu araştırmış baya yiyor bol bol tabi ki sizde içeriğini iyice okuyup araştırın ☺️ Benim görümcem tüketiyor
Ucansupurge Banaannede Heyecanlanıp hemen baktım malesef alerjen olarak “Yumurta içerir., Soya içerir., Glüten içerir., Süt içerir., Fındık içerir.” Yazıyor 😔 ayricada içinde sığır jelatini var buda süt diyetine uygun değil 🙄
Ucansupurge Banaannede Ya yedikten sonra ogrenseydin🤦😂 vegan cikolatada ben öyle olmuştum daha büyük hayal kırıklığı 🙄🙄
Banaannede Ucansupurge ayy Allah korusun. Zaten kızım ne zaman kıvransa gaz çıkarmasa kaksında bişey olsa kaçak bişey mi yedim diye düşünüp vicdan azabı çekmekten kendimi yiyorum. Size de kötü ders olmuş. :( işin şakasıydo tabi çok teşekkür ederim 😊
Merveyzc1661 Gulumseyememdedim eser niktarda sut ve sut urunu icerebilir yaziyo ne anliyolarsa vegan kelimesinden hayalkirikligi 🤣