Deletedmom_49 MDG_ Ay hayır sakın korkma🥰 öğürme refleksj var onların. Büyük koparsa dahi çıkarıyorlar. Heimlich manevrasini öğren. Ondan sonra hiç korkma ❤️ tabiki gözün üzerinde olsun yerken. Kendileri yiyince daha çok seviyorlar
MDG_ Deletedmom_49 ya bilmiyorum ben çok panik biriyim ne vereyim sizce ilk buharda havuç mu yapıp versem yumuşak
Yasemin38 MDG_ yayla çorbası favorimiz😊 kapyabiberli sebze çorbası,sebzeli sulu köfte,irmikli meyveli kaşık maması,bezelye yemeği,ıspanak ,pırasa, sebzeli mücver
Yagmur76 Yasemin38 bugun mucver yaptım öğüre öğüre Bi hal oldu cocuk ya bıde bızımkı suan tam 10 aylık sız nasıl verıyorsunuz😑
Sedanindenizi MDG_ Pirinc unu, elma puresi, pekmez icine 2 tane bebe biskuvisi bu karisimi bayila bayila yiyor. Sabahlari icine yumurta ve peynirde ekliyorum kahvalti olarak bu sekilde ara sira veriyorum. Pirinc unu vermek kof kilo falan diyorlar ama cocugum istahla yiyor zaten zayif diye veriyorum.
Yasemin38 _Nehirim_ 1 kapyabiber 1 patates 1 havuç hepsini koyup haşlıyorum blenderdan geçirdikten sonra biraz zeytin yağı ve nane ekliyorum. Taneli yapmak İstersen blender yaptıktan sonra 1 tatlı kaşığı pirinçte koyabilirsin canım
Yasemin38 _Nehirim_ 1 çay bardağı su hafif kaynayınca 1 yemek kaşığı irmik koyup karıştırarak pişir ılıyınca istediğin meyveyi ekleyebilirsin. 1 tatlı kaşığı pekmez ve 1 çeviz içi ilede tatlandır yatmadan 1 saat öncesinde verebilirsin. İstersen kahvaltıda da irmiği hazırlayıp yumurta sarısı peynir zeytinle kahvaltı olarakta sunabilirisn
Denizzz88 MDG_ irmikli muhallebiler yapıp sebzeleri içine katın öyle sever belki. Yulaflı muhallebiyi çok seviyor benim oğlum içine avokado,meyve,pekmez yada hurma koyuyorum
Yasemin38 _Nehirim_ rica ederim canım afiyet olsun kuzuya😊 1 patates haşlayıp ez 1 yumurta sarısı istersen peynir nane ekleyebilirsin 2 tatlı kaşığıda un ekleyip mücver yapabilirsin onu da sever belki
senamiray MDG_ pırasayı ince ince doğrayın havuç birde az bebek salçası biraz pirinç bulgur yada kemik suyu kıyma koyun. Pişirin yoğurtla beraber çok sever benim kızım
Happyyavrum MDG_ benimki de yedi aylık aynen yemiyor.ama 7 aylık bir bebek gün içinde ek gıda ne kadar almalı yaklaşık olarak
MDG_ Happyyavrum ya sağlık ocağının verdiği kitapçıkta sabah kahvaltısı ara meyve püresi ve akşam yemeği yazıyor
Yasemin38 _Nehirim_ yoo yumuşacık oluyor. İster eline ver senin komtrolünde istersen küçük parçalar şeklinde çatalla verebilirsin. Öğürme gibi durumlar olabilir korkma normal tepkiler.