Yasemin38 _Nehirim_ yoo yumuşacık oluyor. İster eline ver senin komtrolünde istersen küçük parçalar şeklinde çatalla verebilirsin. Öğürme gibi durumlar olabilir korkma normal tepkiler.
Balarisi_melisEla _Nehirim_ ilk zamanlar irmik koyuyodum ama ARTIK koymuyorum ekmek doğruyorum çok güzel oluyo blendırla 2 vız vız,😋😋😋
Yasemin38 MDG_ canım onun yiyebileceği ölçüye getiriyordum yedirirken, yani sebzeler ve köfteler aynı ölçüde oluyor yerken😊
MDG_ Deletedmom_49 ya bilmiyorum ben çok panik biriyim ne vereyim sizce ilk buharda havuç mu yapıp versem yumuşak
MDG_ Happyyavrum ya sağlık ocağının verdiği kitapçıkta sabah kahvaltısı ara meyve püresi ve akşam yemeği yazıyor
Yagmur76 Yasemin38 bugun mucver yaptım öğüre öğüre Bi hal oldu cocuk ya bıde bızımkı suan tam 10 aylık sız nasıl verıyorsunuz😑
Banu- Deletedmom_49 kemik suyunu nasıl kullandığınızı ayrıntılı yazabilir misiniz. Ben gurvitanınkini aldım
Deletedmom_49 Banu- Canım her yemeğin içine bir karton bardak kadar koyuyorum sadece. Biz kendimiz yapıyoruz.
Deletedmom_49 Banu- mesela sebze yemeği yapıyorum diyelim. Sebzeleri doğrayıp içine kemik suyu koyuyorum tencerenin üstünü az gecicek kadar normal su koyuyorum. Yavaş yavaş pişiyor öyle.