Almi4134 Doga0812 karnına o durumda dokuuun zaten dönüp doy.adigi anlaşılır.. sis ise doymustur.. beni.ki sürekli emmek istedi lakir lakir küstü endiselenmiyorum artık 3 aydır alistim
Almi4134 Doga0812 peki emzirmeden so ra sırt gazini attirdiniz mi.. yüz üstü biraz dizinize alıp sırtını ovalayin.. karnını ovalayin.. gazi gittiğinde de sürekli emmek isteyecek mi.. surei emmek istemesi sürekli kurmayı getirir.. benimki lakir lakir çıkarıyor
Doga0812 Almi4134 yapmaya çalışıyorum emzirdikten hemen sonra yapmıyorum çünkü direk kusuyor yediğini diyorum biraz midesinde kalsın bari 20 dk snra falan çıkarıyorum
Umayy16 Doga0812 eger eksi yani peynir gibi mesela kokuyosa usutmustur. Yesil kaka yapiyosa usutmustur. 😢
Doga0812 Umayy16 ağır bir koku yok fakat yediğini kusuyor süt dige rbi yemesinden sonra mesela peynir kesiği gibi kusuyor
Umayy16 Doga0812 bu aularda henuz cok kucuk olduklari icin en ufak agrilarinda meme isterler yani gazi varsa bile kendini o agridan memeye dayiyo gogusunuze yatirin azcik ayakta gezinin masaj yapin bakalim belki gecer huysuzluguda nacizane fikrim 😇
Doga0812 Umayy16 deniyorum fayda etmedi bugün . Ayrıca dün gece baya ağladı beslenmek için uyandığında direk haz masajı yaptım uyudu rahatladı . O da fayda etmezse sürekli konusuyorm beyfendiyle alıştı artık gece bile kalkıp konuşuyorum öyle susuyo 😀
Umayy16 Umayy16 Benim kizimda heeep memedeydi resmen yapisiktik artik emmekten kusardi belki midesi eksimistir ust uste emzirmeyin kustuktan sonra kokmuyosa usutmemistir merak etmeyin 😇