Kelebeklerdeniz23 Efemin_Annesi kundak yapmam dedim sallamaya alıştırmam dedim cici bebe vermem dedim hepsini yapıyorum 🙉🤫
Makbule0101 Kelebeklerdeniz23 Ben birşey demedim ama iki oğlumda hiç mama ve gaz çekmedim bundada çekmem demiştim ama başıma geldi gitmiyor ve artık çorbaların sularından veriyorum ekmek somuruyor cici bebeden pirinç unu süt su karışımıyla mama yapıyorum içiyor
FmBetull Yapmam dediğim hiçbir şeyi yapmadım.Ama ben bunun çocukla alakalı olduğunu düşünüyorum.Mesela sallamaya alıştırmıycam dedim bi ara çok uğraştım sallamak için ama kızım kendini sallattırmıyor😂 gibi gibi.
FmBetull Bilgegamze aynen öyle memede uyutmak daha zor gerçekten.Şimdi tekrar hamileyim uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum desteksiz uyutmak için
Efemin_Annesi eceunverkanra ahh ahhh aynı ben işte öptürmem dedim öptürdüm izletmem dedim izlettim kucağa vermem dedim kucaktan inmedi cay fln öle tattıramaazlarrr kesinlikle dedim kendim yapiyorum🤣🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Kuzeymiram Efemin_Annesi sallamiycam dedim . Emzik vermicem dedim . Televizyona baktirmicam dedim ama hepsinide yaptim. Malesef biz cocuklqrimizi degil cocuklqr bizi yonetiyor 😄😅
Uzayliakrep Yademom ne kadar da ben😂 hatta eşim ayağında sallayınca kızıyordum alıştırma diye sonra Bi baktım ki ben de o yolun yolcusuymusum😂😂
Gulkizim Yademom ben de şu sallama işine heveslenmişrim ayakta beşikte kucakta fark etmeksizin sallanınca korkuyor çocuğum. Uyumayınca çözüm de yok uyumuyor
eceunverkanra Efemin_Annesi Yani yapmam dedigim bazi seylere hala sadığım ama azına 🤦🏼♀️🙈 Ay oyle basa gelmeden atip tutmayla olmuyormus analık😆
Bilgegamze Efemin_Annesi istemedigim hicbisey yapmadım yaptirmadim. Emzik kullanmadim (şimdi pismanim) sallamadim (pişmanım) tv telefon açmadım evime gelen hickimse cocugum uyaniken tv açamaz. Sadece ev islerine de yeterim kendime de bakarim dedim onu bir turlu yapamıyorum sadece bebege vaktimi ayırabiliyorum
2prensesannesi_ Tv izletmem telefona alıştırmam sallamam ve daha birsürü şey dedim ve hepsini yaptım bebekler ikiz olunca hepsine mecbur kaldım baş etmesi gerçekten zor 😀
Ege_merve 2prensesannesi_ allah kolaylık versin 1 tanesi bile cok zor 2 yi düsünemiyorum hemde aynı anda 🥲
Esmahmettt Efemin_Annesi kucağıma almıycam kucağa fazla alışmasın dedim ama alıştırdım ilk bebek oldugu için hevesten olsa gerek 😀 telefon vermiycem dedim şimdi elinden telefonu zor alıyorum 🤷♀️
kitapkurdubebeninanasi Efemin_Annesi yapmam dediklerimin çoğunu yapmadim ama sallama hariç çocuk bir doğdu nur topu gibi bi kolik oğlan🤣 gel de sallama valla sallamanin her türlüsünü denedik uyusun diye ama 19. Haftadan sonra azaltarak onu da biraktirdim su an evim asla dağınık olmayacak derdim hey heeeyyyy dağınık olsa yine iyi az önce muzunu duvara sürttü somra yere atip üstünden bisikletle geçti😫
Ayaz_35 Efemin_Annesi cocugum olsada asla evimi daginik biirakmam ! Her bebekli evi gorunce ayy ne kadar daginik pis derdim benim cocugum olsada evim hep toplu olur derdim ama şuan hiç yetisemiyorum ve evim çok daginik hergun gine temizlik hastasi olan ben elimden geldigince yapiyorum ama ginede daginik