TosbikAnnesiiiii Efemin_Annesi hangisini söylesem kii kimde ne gördüysem yaptırmam dedim alasını yapıyorum Sağolsun iyi yönetiyor bizi haylaz 😀😄
Hcrzd1 Efemin_Annesi bebegime asla şarkı açmıcam ilahiler dinleticem diyip her akşam demet akalın dinleyen biz 😂😂
Zey6 Hcrzd1 ahahah bende asla ne ona neda yanımda iken açmıcam diyordum. Her gün erik dalı açıp hop hop 😄😄
ShineThunder Efemin_Annesi “otoriter anne olurum, öyle her şeye tamam demek yok, ağlarsa ağlasın” diyen ben “efendimisssss, kıymetlimisssss” diye diye peşinde sürünüyorum…
GokBerTUG Çizgi film izletmeden büyüteceğim dedim ama çizgi film açmadan yemek yemiyor😅 emzik asla vermem dedim ama şimdi de iyi ki vermişim diyorum😂 küçük oğluma alıştıramadım malesef
Gmznr2909 Efemin_Annesi ben şimdiye kadar yapmam dediğim hoc bir şeyi yapmadım ama henüz 4 aylığız çokta büyük konuşmamak lazım 🤣
Sagner Efemin_Annesi ben asla yapmicam diye hiçbi şey söylemedim. Sadece şımarık ve ukala çocukları hiç sevmiyorum ve de yaşı geldiğinde odasını yatağını kitabını oyuncağını vs toplamayan çocukları. Daha doğrusu çocukların o tarz huylarını sevmiyorum. Kızım daha 7 aylık bakalım iki üç yıl sonra bende neler değişecek 😁😁
Zey6 Efemin_Annesi evde bile üstü başı temiz düzgün uyumlu giydircem hayalim vardı. Ama sürekli yeni ve uyumlu giysi almaya ne ekonomi ne her dakka üst değiştirmeye benim sabrım ve gücüm yetiyor. İkimizde pasaklı pasaklı geziyoruz. …
ayseeeasln21 Efemin_Annesi asla sallamam bak anne sende salama diye kızıyordum anneme 🙄😂şimdi 4 ay 7 gunluguz doğduğundan beri sallıyorum
Ahriek Efemin_Annesi 6 Yalikken odamızı ayircaktim şimdi yatak onun ama yatak ayırdım eşimle hshshs çok horluyor gümbür gümbür sabah ediyorduk dedim bey bey hadi gitte uyuyalım ahaha 😂😂
Almi4134 Ahriek ben de her gün kocami durtuyorum susar misin oğlan oğlan diye 😁 nedir bizden çektikleri
Minikpanda12 Efemin_Annesi daha hamileyken telefon kullanmayı bırakirim dedim (!) 😄 Elimden düşmedi hiç şimdi de onunla.ilgilenirim diye almayayım diyorum ama sanki olmuyo