mummy Ben biraz bakmıştım dün , pek fazla seçenekte yok ama bulduğum alternatiflere siz de bakın . Linklerini atıyorum .
- Hey az önce Mersin destinasyonunda trivago ile harika bir otel fırsatı buldum: https://www.trivago.com.tr/go/ac0wrgs
Temel imkân ve kolaylıklar
48 otel odası
Restoran ve bar/oturma salonu
Tam donanımlı spa
Ücretli kahvaltı
Spa küveti
Spor salonu
24 saat açık resepsiyon
Lobide kahve servisi
Klima
Günlük kat hizmetleri
Resepsiyonda emanet kasası
Kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi
Ücretsiz kablosuz internet ve ücretsiz otopark
Çevredekiler
Yenişehir bölgesinde
Forum Mersin AVM - 3 dakika yürüme mesafesinde
Hazreti Mikdat Camii - 18 dakika yürüme mesafesinde
Mersin Yat Limanı - 34 dakika yürüme mesafesinde
Mersin Limanı - 2,4 mil / 3,9 km
CNR EXPO Fuar Merkezi - 2,5 mil / 4 km
Mersin Lunaparkı - 2,5 mil / 4,1 km
Mersin Deniz Park - 2,5 mil / 4,1 km
Mersin Müzesi - 2,6 mil / 4,2 km
Yunan Ortodoks Kilisesi - 2,6 mil / 4,2 km
Atatürk Evi Müzesi - 2,7 mil / 4,3 km
2.Hey az önce Mersin destinasyonunda trivago ile harika bir otel fırsatı buldum: https://www.trivago.com.tr/go/ac0wrx7
Altın Orfoz Hotel; Mersin Silifke\'de denize sıfır konumda bulunmaktadır. Tesis, 112 odası ile misafirlerine konforlu hizmet sağlamaktadır. Tesisin restoran ve barlarında birçok lezzet alternatifi misafirlerin beğenisine sunulmaktadır. Tesisin SPA merkezinde hamam, sauna, bakım ve masaj imkanları ile rahatlayabilir; fitness merkezinde formunuzu koruyabilirsiniz. Açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzunda yüzebilir; aktivite imkanları ile eğlenceli bir tatil geçirebilirsiniz. Tesisin toplantı ve balo salonunda her türlü organizasyonunuzu düzenleyebilirsiniz.
Mersin Silifke\'de bulunmaktadır.
Denize sıfır konumdadır.
Mersin Silifke Şehir merkezine 17 km,
Adana Havaalanı\'na 130 km. mesafededir.
Denize Sıfır Konum – SPA – WI-FI
Havuz ve Plaj Olanakları:
Açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Tesis, denize sıfır konumdadır. Tesisin Mavi Bayrak ödüllü özel plajında iskele bulunmaktadır.
Aktiviteler:
Açık Yüzme Havuzu – Su Sporları – Bilardo – Voleybol – Masa Tenisi – Fitness Merkezi
Çocuk / Bebek:
Tesiste çocuk havuzu bulunmaktadır.
Tüm odalarda telefon, oturma alanı, TV, klima, makyaj masası, gardırop/dolap ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır.