Ipekk AsafYigitannesi otele gitmedim ama Adanada yaşıyorum yakın olduğu için otelin yakınındaki bir restorana sıkça gidiyoruz ve denizi çok güzel. Otelede bir bakın isterseniz😚 Janss http://www.olbios.com/tr/sayfa.aspx link açılıyormu ? Açılmadıysa Adı Olbios otel
Janss Ipekk Açıldı teşekkür ederim . Yemekleri çok güzel sık sanırım gittiğinize göre 😌 ön ödemesiz rezervasyonları varsa burayı değerlendiririm hoşuma gitti .
Gonul_celen Janss altın orfız a günü birlik giriş yaptım lamosta kaldım ztn Mersin’de yazlığımız var o civarın en iyileri ve konumları süper
Ipekk Janss otele değilde yanında bir restoran var otele ait değil yani☺️ Balık restoranı güzel gayet😊 Otele bir bakın siz. Bu taraflarda yine yardımcı olurum sormak istediğiniz bişe olursa💛😊
Yuksel33 Ben Susanoğlunda oturuyorum en güzel otel altın orfoz gerçekten hiç konaklamadık ama güzel diye duydum
Cennetkokulum__ AsafYigitannesi ben mersinde yaşıyorum altınorfozun çok iyi olduğunu duydum ama gitmedim. İş sebebimizden dolayıda balayını yine mersinde ulu resorta gitmiştik. Çok memnun kalmıştım
Pbebek AsafYigitannesi forum mersin önerilmiş gitmeyin şehirin ortası avm yanı bi otel.Mersinde çok güzel oteller yok açıkcası, erdemli de wonasis var butik otel.Villalardan oluşan bir otel yeşil alanlı.Çocukla avantajlı olur öneririm.
Gulcem44 Clup Efes Otel susanoğlunda annemler var yazlığa gidiyorum ama O otel çok hoşuma gidiyor bayramda 1 kişilik yer yoktu yakınımız için sormuştuk bir de 3 yıldızlıymış ama denize çok yakın bakın derim😋
Yemir11 Janss bir Mersinli olarak ilk link i hiç tavsiye etmem tatil yerlerinin kumsalın olduğu bir yer değil şehir merkezi