BarlasMomm HonKiPonKiDoNiNo cok tesekkur ederim yorumunuz icin. Paylastigim elbise 500 tl. Simdi sizin attiginiza baktim aklimda bu da. Vakit ayirip link attiginiz icin ayrica tesekkur ederim 😊😇🥰
HonKiPonKiDoNiNo BarlasMomm Rica ederim 🌺 Bence 500 tl ye komple kombin yaparsiniz, bordo suet stiletto ve ayni renk kucuk bir el cantasi ve olmazsa olmaz bordo ruj sahanee olur 🤌
Mom5441 BarlasMomm ay çok güzel 😍ayakkabı rugan elbisenin rengi bir stiletto, ten rengi külotlu çorap gümüş rengi parlak kolye+küpe👌🤌🏻Ben bu renge gümüş rengini çok yakıştırıyorum
BarlasMomm ikiprensannesi_gul evet bende begendim. Siyah pek yakismiyor bana keske baska rengi olsaymis
BarlasMomm ikiprensannesi_gul 😄 ahhh cok sağol. Insallah bakalım martta düğün simdilik aklimda unutmazsam yazicam sana 🥰
ikiprensannesi_gul BarlasMomm tamam ben seni unutmamaya karar verdim inşallah ben hatırlarsam bende yazarım 😄
lalbg BarlasMomm elbise çok şık. Altına krem ya da ekru bi stiletto ve altın rengi takılarla muhteşem olur☺️
BarlasMomm lalbg cok tesekkur ederim yorumunuz icin elbiseyi alirsam benimde aklimda kombin olarak o renkler var 😊
Deletedmom99886 BarlasMomm Ben beğenmedim arkadaşım ☺️ Bizim de düğünümüz var bende bakıyorum beğendiklerimi sana da atayım fikir olsun renkleride var bunların
BarlasMomm Deletedmom99886 cok tesekkur ederim bende daha arayistayim. Bakicam attiklarina detaylica 😊😇
Deletedmom99886 BarlasMomm Rica ederim ☺️ Birde bu elbise 500₺ sanırım yukarda yorumunuzu gördüm eğer doğru anladıysam mutlaka eleyin 500₺ bu elbiseye çok fazla, davet çok elbisem yok a da mutlaka bakın 🙂