MDG_ BarlasMomm aynen ya sanki kaçıyorlar hem bebeklerde buyur di mi 😊 çok teşekkür ederim 💕 gerçekten bebekle bakmak çok zor bende interntte bakıyorum ama giymeden de almak istemiyorum
Mommysharkdoodoodoodoo BarlasMomm renginden dolayı beğenmedim yoksa model güzel. Eğer zamanınız varsa başka modeller bakın
BarlasMomm Mommysharkdoodoodoodoo aslinda bende rengini pek emin olamadim. 1 ay vaktim var bakicam biraz daha elbise modeli. Cok sagolun yorumunuz icin
Mommysharkdoodoodoodoo BarlasMomm Rica ederim fiziğiniz zaten güzel çuval giyseniz yakışır ama rengi önemli 😁
ikiprensannesi_gul BarlasMomm ay ben daha hiç olmadım ya en merak ettiğim duygulardandır 😃ben şahitlik ediyomusunuz diyince sesim heyecandan içime kaçar diye korkarım 🤣
BarlasMomm ikiprensannesi_gul ayy hic dusunmemistim ama simdi bende heyecanlandim 😁 ben sahitlik yapayim bi yazarim sana burdan nasil gectigini 😄😇
sibellllo BarlasMomm ince parlak siyah çorap ve siyah stiletto ile çok şık duracağını düşünüyorum elbise güzel canım
BarlasMomm sibellllo cok tesekkur ederim yorum yaptiginiz icin elbiseyi alirsam muhakkak deneyecegim kombini dediginiz gibi🥰😇
ikiprensannesi_gul BarlasMomm ay yaz ama bak unutma 😄benim teyzemdi şahidim heyecandan adını soyadını bile yarım yamalak çıkardı baya gülmüştük 🤣