BarlasMomm Minikumudum ahh malesef ki bir tek bu kalmis renk secenegide yoktu. Yorumunuz icin cok tesekkir ederim temmuzda kardesimin dugunu var yeşil bakicam ona aklimda yoktu hiç yesil renk
baloglum_e BarlasMomm ten rengi gibi bi ton olur mu aceba arkadaslar da fikrini söylesin ama hoş olur gibi
BarlasMomm baloglum_e ten rengi olur gibi geldi banada elbiseyi alirsam ayakkabi ten rengi deneyecegim 😊
BarlasMomm Alyam1006 çok tesekkur ederim. Elbiseyi alayim o zaman gümüş takılarimda var onlarla kombin yaparim. Guzel yorumunuz icin de tesekkur ederim 🥰
BarlasMomm MDG_ cok tesekkur ederim yorumunuz icin. 1 ay kadar vaktim var dugun sezonu olmadigi icin pek secenekte yok ama daha bakicam bende 😊😊
BarlasMomm Elifbeyzam elbiseyi alirsam terziye gotururum olmadi omuzlar icin 😊 tesekkur ederim yorum yaptiginiz icin
BarlasMomm Zerr evet ya bana da beli bos gelmedi degil zarif şik bi kemer bakarim olmadi alirsam elbiseyi 😊
Wolverine BarlasMomm ben begendim, güzel bir at kuyruğu veya sıkı bir üstten minik topuz, çorapsız bir topuklu harika olur