kitapkurdubebeninanasi Wolverine ay ne hakki helal olsun tabi ki canım❤ bayadir yapayim diyordum da koca yemiyor diye yapmiyordum kendime yarin hususi yapcam🤣
hayal_perest Balarisi_melisEla mercimek çorbası ve içli köfte var oğlumda bizle beraber mercimek çorbası yiyecek 14 aylık
Feyyyzza Han30 kuru fasukye gaz yapmıyor mu benim kızımda 1 yasına giricek kuru fasulye cok gaz yapıyor ya
Ozgeruya Balarisi_melisEla 18 aylığız öğlen tarhana çorbası yaptim aksamada köfte pilav yapicam pilav yer ama köfteyi bilmiyorum alerjimiz vardi ilk defa dana kiyma vericem🙂
Sarelinagis Balarisi_melisEla Kendimiz döner yiyeceğiz kayınvalidem yapmış o çağırdı kızıma humus ve dometes soslu biftek yaptım döner tarzı yiyemediği için 2.5 yaşında bu arada ☺️
Balarisi_melisEla senamiray yaa kiymali mi bende diyorum minik minik bi gün yapsam ama daha üst dişleri yok
bebishmom Balarisi_melisEla biz de 9 ay 1 günlüğüz😊 Sabah kahvaltı :haşlanmış yumurta ve lor peyniri Ara öğün: cevizli muz - avokado Akşam: Havuçlu, ilik sulu yayla çorbası