Balarisi_melisEla senamiray yaa kiymali mi bende diyorum minik minik bi gün yapsam ama daha üst dişleri yok
Damlalala Balarisi_melisEla ıspanaklı kök sebzeli çorba bide patates kabak havuç kıymalı bir kafadan uydurmasyon yemeği var yerse tabi 😂
kitapkurdubebeninanasi Wolverine ay ne hakki helal olsun tabi ki canım❤ bayadir yapayim diyordum da koca yemiyor diye yapmiyordum kendime yarin hususi yapcam🤣
Turunckafam Balığı nekadar veriyosunuz peki balık veren anneler. İstavrit verdim 3 tane temizleyip tarhana çorbası ile ama versem yerdi daha balık . Ölçüsü varmı . 12 ay olcak
Slyshn Turunckafam istavrit dip balığı deil cnm verseydin daha yediği kadar ver istavritten hiçbirşey olmaz. Ben mesela 3 tane büyük çinekop verdim geçen gün somonu da doyana kadar veriyorum hamsiyi ve istarviti de. Henüz vermediklerim barbun ve mezgit bunlar dip balığı oldugu için vermiyorum
Basak2811 Balarisi_melisEla Sabah beynir zeytin salata pankek Öğlen havuçlu kıymalı pirinçli çorba Ara öğün Yulaf ezmeli irmikli pekmez Akşam yemeği patatesli havuç Ara öğün ev yapımı yoğurt 🥰
Balarisi_melisEla Birdunyabircennetannesi afiyet olsun bende sabah pankek yaptim 2 tane nin çeyreği midesine gitmiştir😁
Ebruli3452 Balarisi_melisEla tok tutsun 😁 normalde yulafla karıştırıp verirdim de irmikli olsun dedim bu sefer 😌