kitapkurdubebeninanasi Balarisi_melisEla öğlene balık salata aksama da tarhana çorbası bulgur pilavi taze fasulye tabi yerse😍 13 aylik
Balarisi_melisEla kitapkurdubebeninanasi bende de taze fasulye var😊sebzeli bulgur pilavı yla beraber bizde yeriz🤣afiyet olsun canım
Balarisi_melisEla elifkoyunbakan evet 8 ayından beri yiyor çok seviyor her hafta yapiyorum soğan ,kapya biber,sarımsak,biber salçası,kemik suyu çok güzel oluyor yumuşak pişiriyorum hafif sulu,ARTIK domateste koyuyorum bişey olmuyor
kitapkurdubebeninanasi Wolverine yaaa ne cekti canim sebzeli pilavi ne zamandir yapasim vardi yarin yapayim😍
Selin_C Balarisi_melisEla 10 aylık sebzeli pankek yaptım (kabaklı havuçlu maydanozlu) yanında yoğurtla yedirdim akşama da kıymalı tarhana çorbası vercem 😋
Balarisi_melisEla Selin_C mucveri siz koparıp ağzına mi veriyorsunuz kendi eliyle mi yiyor ben pankek yapıyorum 1,2 kere ağzına koyuyo gerisi mıncıklama🤣
Saitkereminannesi Balarisi_melisEla öğlen makarna yanina birşey yemez , akşama kabak yemegi pirinç pilavı yoğurt 24 aylık
Selin_C Balarisi_melisEla iki türlü de aslında uzunlamasına kesip eline veriyorum yiyor sonra sıkılıyor mıncıklıyor masaya koyup hamur açar gibi eziyor bu arada ben ağzına veriyorum sonra yine benden istemiyor kendisi yiyor arada bana uzatıp yediriyor böyle bir macera ile yemek faslı sonlanıyor 🤣🤣🤣
3MelekAnnesi3 Balarisi_melisEla valla ben yapmıyorum da antalyadan ablam geldi saolsun o yapacak onunda 6 yasında ve 15 yasında 2 kızı var cok seviyorlar benim olan ilk kez yicek bakalım bilmiyorum artık 😂😂genelde lahmacunu cok seviyor ama pizza yer mi bilmiyorum yemezse tekrar corba içer artık 😂