Noname21 Deletedmom55566 dyson tabiki. Bbegim ya. Heryeri supuriyorum perdeler mutfak dolapları ayakkabılık masalar dolaplar. Birsuru aparatı var. Robot mu alsam diye dusunmustum ama uğraşamam sandalye kaldır puskullerden atlat. V11 absolute ekstra plus aldim ben . V15 çıkmış. Simdi alsam onu alırım. Her gün supuriyotum çıkan toza inanamazsin. Supurdukte sonra ev silinmiş gibi oluyor
Deletedmom55566 Noname21 o kadar fark ediyor yani,Dyson merak hep bundan, Robotta kendi süpürdugu için merak saldım kolaylık olur düşüncesi sardı beni
Dilkusa Deletedmom55566 Ben viomi v2 pro robot süpürge aldım fakat çok memnun kalmadım. Temizliği çok güzel yapamıyor ve her yere giremiyor. Sonrasında dik Süpürge aldım o daha kullanışlı mutfağı 5 dakikada süpürüp yerine koyuyorum veya bir şey döküldüğünde hemen temizliyorum zor olmuyor robota göre daha hızlı çözüyorsun temizlik işini.
Yaduuu Deletedmom55566 normal süpürgeniz yoksa Dyson derim ben de. Koltok süpürmek var yatak süpürmesi var dip köşe var. ..
1ana1bebe Deletedmom5284 MasaAllah MasaAllah bende bakıyorum ama dik Süpürgesi oldugunu bilmiyordum ona bakayim bi, ben yıllar once batarya almıştım 10000 mah li hala kullanıyorum bayaa memnunum 😃
Annesinin_kuzusu00 Deletedmom55566 evet benim normal supurgem iyi bi marka o yuzden robota karar verdim 1 aydor kullaniyorum elim ayagim cok memnunum haftada 1 evi doger supurgeyle supuruyorum.
Deletedmom55566 sadeturkvatandasi Robot süpürgede ilgimi ceken iki bebem var rahatlık olur haftada bir diğer süpürge ile.cekip günlük robot yaptırırım diye düşündüm
Nayninay Deletedmom55566 kendime yaptığım en büyük iyilik dyson v11 mükemmel son kuruşuna kadar helal parası
Deletedmom55566 Patilimom Nirmla süpürgem var ama Dyson herkes övüyor diye merak saldim ikisi arasında kaldım.
Patilimom Deletedmom55566 tabiki kablosuz süpürge kolaylık çekim gücü iyiyse normal süpürgeye göre daha pratik ama bu dyson özelinde bir durum değil hatta dysonın parke başlığı yere büyük taneli şeyler döküldüyse (ki kızım yerken genelde parçalar halinde atıyo ) sağa sola fırlatıyo. Yani diğer daha uygun markaları kullananlar da memnun çünkü aynı kolaylığı sağlıyo. Normal süpürgeniz varsa robotu tavsiye ederim hiç olmazsa günlük işinize yardım eder 😊
Lulemom Deletedmom55566 ben memnunum. Güzel temizliyor. Günlük temizlik için ideal. Pislik bırakmıyor yerde.
Ervakts Deletedmom55566 taneleri alması normal süpürge kadar iyi değil ama günlük süpürme için yeterli benim normal süpürgem zaten verdı dyson dik süpürge ya da robot diyordum o yüzden bu kolaylık oldu
Noname21 Deletedmom55566 ben senin yerinde olsam once dyson alirim sonra biriktirir robotu da alırım.
Linva Xiaomi vacuum mop pro 2 kullanıyorum. Gırgır gibi. Halıyı çok güzel supuruyor ama fayansta parkede kırıntı kalıyor. Hersey kaldirmak ayrı sıkıntı. Sandalyeleri masanin üstüne koy vs. Bence dyson kesinlikle. Ben almadığıma pişmanım.
Mujdemete02 Deletedmom55566 normal süpürgem iyi olduğu için. Roborock s5 max robot süpürge kullanıyorum ve çok memnunum 🌸