sadeturkvatandasi Deletedmom55566 ben hakkımı dysondan yana kullandım robot süpürgeler hiç bir zaman ilgimi çekmedi 🤷♀️ Pişmanda olmadım iyiki dyson almışım yere bir kırıntı dökülse hemen çekiyorum robot süpürgede bu imkan var mı bilmiyorum komple odayı ya da tüm evi süpürüyor diye biliyorum
Lulemom sadeturkvatandasi xiaomi mop pro kullanıyorum. Alan seçince sadece orayı süpürüyor. Mesela masa altını seçiyorum. Gelip sadece orayı süpürüp gidiyor
Deletedmom27337 sadeturkvatandasi alanı ölçerek süpürtüyorsun. Mesela bişey döküldün galıya ben orayı ölçeklendirip sadece halıyı süpürtüyorum
Deletedmom55566 sadeturkvatandasi Robot süpürgede ilgimi ceken iki bebem var rahatlık olur haftada bir diğer süpürge ile.cekip günlük robot yaptırırım diye düşündüm
Patilimom Deletedmom55566 dyson v10 kullanıyorum birkaç sene önce almıştım ama çoğundyson kullanan gibi benim düşüncem de fiyatının karşılığını vermiyor eğer kablosuz arıyosanız mağazalarda çoğu markayı deneyebilirsiniz daha uygun ve aynı kalitede birsürü ürün var. Robot süpürge olarak da xiaomi clean mop pro kullanıyorum o da çok oldu alalı şimdi yeni iki fırçalı modeller falan çıktı iki fırçalı olması daha iyi olabilir. Robot daha iş görür bişey bence dyson biraz marka abartması.
Deletedmom55566 Patilimom Nirmla süpürgem var ama Dyson herkes övüyor diye merak saldim ikisi arasında kaldım.
Deletedmom5284 Dyson değil xiaomi dik süpürge ve xiaomi robot süpürge kullanıyorum, iki çok ayrı şeyler, tercih etmek zorunda kalsaydım robot derdim
Ervakts Deletedmom55566 ben süpürdükten sonra neden o kadar para vereyim dedim evde süpürgemde vardı robot aldım pişman değilim bel fıtığım var ve bebekle zamanımı hergün ev süpürerek harcamak istemedim 😂
Beyazzambak Deletedmom55566 bende her ikiside var ama dyson mükemmel her evde olması lazım. Dyson 15 harikaaa robot süpürge yanında foss
tekboynuzluat Deletedmom55566 dyson aldım v8 ama robot da alıcam. Dyson dip köşe için çok iyi çekim gücü çok kuvvetli tek sıkıntısı max modunda şarjı pek gitmiyor. Günlük süpürme için robot iyi olur
Noname21 Deletedmom55566 dyson tabiki. Bbegim ya. Heryeri supuriyorum perdeler mutfak dolapları ayakkabılık masalar dolaplar. Birsuru aparatı var. Robot mu alsam diye dusunmustum ama uğraşamam sandalye kaldır puskullerden atlat. V11 absolute ekstra plus aldim ben . V15 çıkmış. Simdi alsam onu alırım. Her gün supuriyotum çıkan toza inanamazsin. Supurdukte sonra ev silinmiş gibi oluyor
Deletedmom55566 Noname21 o kadar fark ediyor yani,Dyson merak hep bundan, Robotta kendi süpürdugu için merak saldım kolaylık olur düşüncesi sardı beni
Dilkusa Deletedmom55566 Ben viomi v2 pro robot süpürge aldım fakat çok memnun kalmadım. Temizliği çok güzel yapamıyor ve her yere giremiyor. Sonrasında dik Süpürge aldım o daha kullanışlı mutfağı 5 dakikada süpürüp yerine koyuyorum veya bir şey döküldüğünde hemen temizliyorum zor olmuyor robota göre daha hızlı çözüyorsun temizlik işini.
Yaduuu Deletedmom55566 normal süpürgeniz yoksa Dyson derim ben de. Koltok süpürmek var yatak süpürmesi var dip köşe var. ..
1ana1bebe Deletedmom5284 MasaAllah MasaAllah bende bakıyorum ama dik Süpürgesi oldugunu bilmiyordum ona bakayim bi, ben yıllar once batarya almıştım 10000 mah li hala kullanıyorum bayaa memnunum 😃
Annesinin_kuzusu00 Deletedmom55566 evet benim normal supurgem iyi bi marka o yuzden robota karar verdim 1 aydor kullaniyorum elim ayagim cok memnunum haftada 1 evi doger supurgeyle supuruyorum.
Nayninay Deletedmom55566 kendime yaptığım en büyük iyilik dyson v11 mükemmel son kuruşuna kadar helal parası
Patilimom Deletedmom55566 tabiki kablosuz süpürge kolaylık çekim gücü iyiyse normal süpürgeye göre daha pratik ama bu dyson özelinde bir durum değil hatta dysonın parke başlığı yere büyük taneli şeyler döküldüyse (ki kızım yerken genelde parçalar halinde atıyo ) sağa sola fırlatıyo. Yani diğer daha uygun markaları kullananlar da memnun çünkü aynı kolaylığı sağlıyo. Normal süpürgeniz varsa robotu tavsiye ederim hiç olmazsa günlük işinize yardım eder 😊