RHMYT Anneumudu ya di mi evet bende büyükten şüpheliyim. Çünkü sürekli oyun isteyen etkinlik isteyen bir çocuk.
kokusudalin 4 ay sonra bende iki çocuklu hikayemi yazarım. Sen bize önden haber et ama neler gelecek başımıza bilelim 😅
RHMYT kokusudalin 🤣🤣🤣 hahahah di mi başınıza gelecekleri önceden haber edeyim. Sağlıcakla kucaginiza alın inşallah 🤲
RHMYT Deletedmom484545 sağ olsun eşim çok yardımcı olur. Hakkını yiyemem. Çalışan bir anne olduğum için de kayınvalidem ve kayinbabam bizde kalıyor onlar bakıyor büyüğe de zaten.
Solguncicek1 RHMYT dört aylık kızım ve üç buçuk yaşındaki oğlumla birlikte çok zorlanıyorum kızım atak haftasında meme reddi yaşıyorum oğlumun da kıskançlık ve ağlama kırizleriyel Allah kolaylıklar versin diyip susuyorum
RHMYT Solguncicek1 ah rabbim size de kolaylıklar versin inşallah. Maalesef bunların hepsi yaşanacak farkındayım. Ama birkaç yıl sonra iyi ki kardeş olmuşlar deriz 🥰
RHMYT Youngmom7 benim eşim tek çocuk. Tek çocukla kalmaktan o kadar çok korkuyordu ki anlatamam. Kendi yaşadıklarını bildiği için çocuğum kardessiz kalmasın derdi hep. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin öncelikle.
1erkek1kizannesi RHMYT 3 yas ve 11 aylık bebişlerle selamlar 😃 bolca sabır çokça sabır der susarim 😄😄
RHMYT 1erkek1kizannesi amin amin 🤲 sabrım çok Allah’a şükür rabbim Hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize 🥰🤲
Aysen58 RHMYT öyle mi eşiniz neler yaşamış acaba tek çocukla kalmak isteyenlere ne söylemek istersiniz
Youngmom7 RHMYT eminim güzel değildir kardeşlik bambaşka bir duygu elbette oğlumu bu duygu dan mahrum bırakmam. Bizimki Latife yani😂
Youngmom7 RHMYT eminim güzel değildir kardeşlik bambaşka bir duygu elbette oğlumu bu duygu dan mahrum bırakmam. Bizimki Latife yani😂
1erkek1kizannesi RHMYT amin insallah hepimize 😊 saglicakla kucaginiza alin insallah bebisinizi cok guzel gecsin dogumunuz 🥰
Blackcloud RHMYT Ahahahah sağlıkla al kucağına inşAllah, nasipse benimde yaklaşık son 3.5 ay kaldı bakalım.😂
RHMYT Blackcloud teşekkürler siz de sağlıcakla alın inşallah 🤲 bekleniyorsunuz iki cocuklular kervanına