tazeannee_ simiyyy bende medicana rengin Karataylı 40 haftayı geçecek diye sezeryan günü verdi malesef konuşmak icin gittim 0 açıklıkla suni sancı aldım 6 saat açılmam yavaş ilerlemeyince dayanamadım 5 cm açıklıkla sezeryana girdim bir kere bile yanıma gelmedi doktorum destek sözleri duymadım bi 5 6 saat daha çekersen belki olur ama çocuk yukarda inmeyebilir de yine sezeryana alma durumum var dedi çok üzgünüm doğum yapalı 2 ay oluyor hala çıkamadım depresyondan 😔
elalina _YanakReisinAnnesii Bilerek seçtim senelerin doktoru Adana da olanlara şiddetle tavsiye ederim üstüne tanımam.
Melisabltt Trabzon Özel imperial Hastanesi’nde doğum yaptım. Doktorumuz Filiz Tanrıkulu çok memnun kaldım fakat bir tane kadın çocuk doktoru var tam bir rezil doktor
MasalSeda- Melisabltt bende o hastanede doğum yaptım çocuk doktoru hakkında söylediğinize şiddetle katılıyorum. Şirret kadın. Ezbere 3 cumle konuşuyor
bchsnt Afiyet hastanesi Lale hanım 🤍 coook memnunum kendisinden oğlum 6 aylık olacak hala ararım kendisini çok seviyorum iyiki 🥰
buselidunya Kayracim Gerçekten öyle😃 Siz buralarda mı oturuyorsunuz yoksa öyle denk mi geldi tavsiye üzerine mi geldiniz sadece
Kayracim buselidunya annem ali fuat başgilin orda ben evlenince Arnavutköye geldim 😀 normal de Arnavutköy devlette çalışıyorum burda da oğuz hoca kadar tatlı bi doktorum vardı Gürsel Otlu ama benim çalıştığım hastanede doğum zamanı nöbetçi çocuk doktoru sıkıntıydı bir de ilk sezaryen doğumu da yapmak istemediler burda böylelikle Oğuz beyle tanışmış oldum 😀
Acemibabyy _YanakReisinAnnesii Ankara medicana hastanesi AYLA AKTULAY muhteşem bir doktor kafanıza takılan ne olursa olsun anında bilgi verir normal doğum istedik ama 40+1 olmamamıza rağmen ne sancı ne de açılma olmadığından mecburi sezeryan oldum hastane on numara ebe ve hemşireler aşırı ilgililer
theAna _YanakReisinAnnesii kıbrısta yaptım ben, baya iyiydi doktorum hemşireler falan cok memnun kaldım.
Birdunyabircennetannesi Eliffcikk-18 Vazgeç derim. Sana sadece şöyle söyleyeyim sırf yer açılsın diye yapmadıkları şey yok. Ve ikinci olarak sancilandigimda beni saatlerce beklettiler nst de sancım yoktu 4 cm açıklığım vardı gece 12 de sancilandim gittim hep şunu dediler git 1 buçuk saat sonra gel ne yolladılar beni ne yatış yaptılar ertesi gün 1 bucuga kadar git gel yaptım arabada durdum o süreçte sancım var diyorum yok diyorlar tekrar gel diyorlar ama en sonunda dedimki bu son girişim bişey yapmazlarsa başka hastaneye gidicem ve yatış verdiler en sonunda. Peki bu git gel süreçlerinde neler gördüm anlatayım. Acilde kadının 9 cm acikligi var doğumu başladı ve yer yok diye muayenehanede doğum yaptırdılar kadının doğum sancılarını direk duyduk ve bu 2 hastaya oldu. Çok şükür benim yatisim olduğu an yer açılmıştı. Yani böyle rezillik diyeyim sana. He doğum yaptığın falan rahat odaları rahat ben 3 gün kaldım hemşireleri tatlıydı yardımcı oldu ama yine tecrübesizlerdi. Bebeğimin sarılığı tavan yaptı emziremiyorum diyorum geliyorlar bakıyorlar tutturuyorlar gidiyorlar ve yine bırakıyordu sütümü sagayim dedim yok dediler mama da vermediler bebeğim aç kaldı ve 3. Gün mama verdiler bende dinlemedim kimseyi sütümü sağdım ama çok geçti bebeğimin sarılığı tavan yapmıştı kuvoze aldılar bu yüzden. He bir de gerçekten ne çocuk polikliniği ne de kadın doğum polikliniğinde adam akıllı doktor yok
honeyybee_ _YanakReisinAnnesii Tekirdağ star medical filiz erdogan nazik iyi bir doktor memnun kaldim
Birdunyabircennetannesi _YanakReisinAnnesii Şükürler olsun. Zorla suyumu patlatirken bebeğimin kısa süreli kalbi durdu zorlamadan kaynaklı. Ve suyumu patlattılar suyum bitiyordu ama açılmam yeterli degil diye suni sancı taktı bir tane doktor. Diğer doktor gelip beni gördü ve kızdı erken doğum yapan birine kim suni sancı verdi bebek dayanmaz dedi düşünün yani Rabbim korudu gerçekten 🤷
Busraveismailcinar Birdunyabircennetannesi aynısı başıma geldi çok geçmiş olsun neyse ki bebeklermiz sağlıklı şuan ama ömrüm bıyu unutmam o geceyi
Mevacanimkizim _YanakReisinAnnesii İstanbul başakşehir çam ve sakura şehir hastanesi ERALP BULUTLAR çok memnun kaldım 😊
Selmann _YanakReisinAnnesii Bursa Acıbadem hastanesi kesinlikle çok çok memnun kaldım ilgi alaka müthiş güzeldi doktorum doç dr mehmet özgür akkurt muhteşem bi doktor alanında çok iyi
gamzeli34 Acıbadem atakent hastanesi, doktorum dışarıdan Burak Özköse, hastaneden de doktorumdan da çok memnun kaldım, özellikle normal doğumu destekleyen bir hekim, çok şanslıydım, kesinlikle gereksiz sezeryan yapmaz
Mevacanimkizim Birdunyabircennetannesi bende orda doğum yaptım 34 haftalık banada suni sancı verdiler ama acilmam olmadı 3 cm di direk sezeryana aldılar durumumuz kötüye gittiği için ben memnun kaldım çünkü normal doğumu çok istiyodum sezeryana giderken bile demiştim birazdaha bekleyelim belki olur bı şekilde diye ama beni dinlemediler çok şükür ikimizde saglikli şekilde çıktık
Birdunyabircennetannesi Mevacanimkizim Çok şükür bizde sağlıklı şekilde çıktık ama yapmadıkları şey kalmadı yukarda uzunca yazdım oku istersen bende 35. Hafta doğum yaptım erken doğum yapan birine suni sancı vermek doğru değilmiş
Elifinannesiiiiiiiiii _YanakReisinAnnesii Bursa Medicana prof dr müzeyyen uyanık. Ameliyatım iyi geçti fakat ilgi alaka 0. Hastaneninde öyle çok pişmanım