Eliffcikk-18 Vazgeç derim. Sana sadece şöyle söyleyeyim sırf yer açılsın diye yapmadıkları şey yok. Ve ikinci olarak sancilandigimda beni saatlerce beklettiler nst de sancım yoktu 4 cm açıklığım vardı gece 12 de sancilandim gittim hep şunu dediler git 1 buçuk saat sonra gel ne yolladılar beni ne yatış yaptılar ertesi gün 1 bucuga kadar git gel yaptım arabada durdum o süreçte sancım var diyorum yok diyorlar tekrar gel diyorlar ama en sonunda dedimki bu son girişim bişey yapmazlarsa başka hastaneye gidicem ve yatış verdiler en sonunda. Peki bu git gel süreçlerinde neler gördüm anlatayım. Acilde kadının 9 cm acikligi var doğumu başladı ve yer yok diye muayenehanede doğum yaptırdılar kadının doğum sancılarını direk duyduk ve bu 2 hastaya oldu. Çok şükür benim yatisim olduğu an yer açılmıştı. Yani böyle rezillik diyeyim sana. He doğum yaptığın falan rahat odaları rahat ben 3 gün kaldım hemşireleri tatlıydı yardımcı oldu ama yine tecrübesizlerdi. Bebeğimin sarılığı tavan yaptı emziremiyorum diyorum geliyorlar bakıyorlar tutturuyorlar gidiyorlar ve yine bırakıyordu sütümü sagayim dedim yok dediler mama da vermediler bebeğim aç kaldı ve 3. Gün mama verdiler bende dinlemedim kimseyi sütümü sağdım ama çok geçti bebeğimin sarılığı tavan yapmıştı kuvoze aldılar bu yüzden. He bir de gerçekten ne çocuk polikliniği ne de kadın doğum polikliniğinde adam akıllı doktor yok