SmFidan SamsonsMom
1almiratas
OykuEva
Hastanenin yeni olması beni oraya daha çok yönlendirdi.
Kontrollerime de oraya gidiyordum bi sorun yaşamadım zar zor randevu bulmak dışında.
Ama doğuma gelirsek hiç memnun kalmadım. Yatış yapıldıktan sonra tek başıma doğuma terkettiler resmen. Refakatcim yanımdaydi. Ebe nst ye bağlayıp gitti zaten ben seni bilgisayardan takip ediyorum dedi.
Doktor desen bir kere 8-10 kişiyle geldi bakıp gitti. Onun haricinde bir yada iki kere gelip iki üç saniye durup gitti. Ben ne yapacağımı şaşırdım en son ikina ikina bebek cikicakti neredeyse refakatcim gitti ebeyi çağırdı. Ebe geldi teleslandi bir anda bana ıkınma falan dedi. Dedim nasıl ikinmayayim duramıyorum.. durabilirsin derin nefes al dedi sinir bozucu bir şekilde. Bacaklarım titreye titreye kendimi sıkmaya calistim. Ebe gitti doktoru çağırmaya doktorda başka bi doğum da bu arada tek doktor bütün herkese yetişmeye calisiyo.Doktor geldi o an dedim ikinabilir miyim artikk. İkin dedi doktor. Bir iki ikindim baktım sancı gitti ıkınma gitti. Doktor ebeye karnına bastır dedi. Öyle dogurdum en sonunda. Çok ilgisizlerdi doğum sırasında yani ilk dogumumdu benimde tecrübem yoktu hiç. Bebeğim nerdeyse 5 aylık olacak halen aklıma gelir kötü olurum.