Yaduuu Littlebird keşke ben de devam etmeseydim. Sanki ihanet edecek misim gibi içime sinmeye sinmeye devam ettim 😂😂herkes çok övdü anestezisi çok iyi falan diye ama hiç memnun kalmadım önermem kimseye. Bir de iç sesimi her zaman dinlemem gerektiğini kötü bir şekilde öğrendim.
Littlebird Yaduuu gerçekten öyle ben bir iki doktor gezdim ilk aylarda sonra içimin sindiğinde kaldım kimseyi dinmemişim iyi ki. Ata sağlıkta yaptım bende anestezi uzmanı çok iyiydi doktorumdan da çok memnundum
juniorK Izmir MedikalPark Volkan Emirdar Memnun kalmak az bence yaptiklarinin yaninda.. Iyi ki o ve ekibi ..
Yaduuu Littlebird çok çok iyi yapmışsınız. Ben de aslında ilk Medine hanıma gidiyordum. Çok da severim biraz ters bazen anı kizislari oluyordu doğumda da kızar bana dedim 😂 işini iyi yapan bir Dr ama pişmanım 😢 gözyaşım pıt
Haticeackgzzz _YanakReisinAnnesii Medipol esenler hastanesinde Tuğba kılık doktorum hiç bilmiyordum normalde Elif başol doktorunda izinde olduğu için Tuğba hanım ilgilendi normal doğumla girdim sezeryan yaptım dayanamadım çok ısrarcı oldu normal doğum için 20-25 dk odama gelip sürekli ilgilendi çok çok memnunum gözüm kapalı tavsiye ederim
1almiratas NurCum hastane çalışanlarından ve doktorunuzun nasıldı bende ikinciye hamileyim o hastaneden doktor bakıyorum
Haticeackgzzz Kereminannesiii bende temmızda doğum yaptım o kadar ilgililerdiki şuna şaşırdım sürekli geldi ilgilendiler ne bağırması ne başka birşeylerini görmedim
Kereminannesiii Haticeackgzzz benim şanssızlığım herhalde herkes memnun diye gittim zaten evime yakın. Uzak hastane olmasın ama resmen eziyet ettiler. Şikayete gidince de hiç oralı olmuyorlar ne yazık ki. Ben doğum yapalı 2,5 sene olacak belki çeki düzen vermişlerdir kendilerine
Oznur_0708 _YanakReisinAnnesii erzurum buhara hastanesi gül demet asla memnun değilim kimseye önermem
1almiratas İstanbul Avcılar Anadolu Hastanesi Özcan Karademir doktordan çok memnunum fakat hastane çalışanları rezil insanlar
eylul_mucizem SmFidan SamsonsMom 1almiratas OykuEva Hastanenin yeni olması beni oraya daha çok yönlendirdi. Kontrollerime de oraya gidiyordum bi sorun yaşamadım zar zor randevu bulmak dışında. Ama doğuma gelirsek hiç memnun kalmadım. Yatış yapıldıktan sonra tek başıma doğuma terkettiler resmen. Refakatcim yanımdaydi. Ebe nst ye bağlayıp gitti zaten ben seni bilgisayardan takip ediyorum dedi. Doktor desen bir kere 8-10 kişiyle geldi bakıp gitti. Onun haricinde bir yada iki kere gelip iki üç saniye durup gitti. Ben ne yapacağımı şaşırdım en son ikina ikina bebek cikicakti neredeyse refakatcim gitti ebeyi çağırdı. Ebe geldi teleslandi bir anda bana ıkınma falan dedi. Dedim nasıl ikinmayayim duramıyorum.. durabilirsin derin nefes al dedi sinir bozucu bir şekilde. Bacaklarım titreye titreye kendimi sıkmaya calistim. Ebe gitti doktoru çağırmaya doktorda başka bi doğum da bu arada tek doktor bütün herkese yetişmeye calisiyo.Doktor geldi o an dedim ikinabilir miyim artikk. İkin dedi doktor. Bir iki ikindim baktım sancı gitti ıkınma gitti. Doktor ebeye karnına bastır dedi. Öyle dogurdum en sonunda. Çok ilgisizlerdi doğum sırasında yani ilk dogumumdu benimde tecrübem yoktu hiç. Bebeğim nerdeyse 5 aylık olacak halen aklıma gelir kötü olurum.
Mikiii _YanakReisinAnnesii Başakşehir Çam ve sakura Şehir hastanesi kuzenim doktorumdu ama bayram nedeniyle izindeydi 40+3 acil sezeryan oldum acilde nöbetçi bir kadın doğum doktoru arkadaşı doğumu gerçekleştirdi görmedim bilmiyorum ama memnun kaldım hastaneden 😂🤷🏼♀️
Gamzosgamzos Kereminannesiii yaaa cok uzuldum başınıza gelenler icin yok canım niye inanmıyım işiniz gücünüz yok yalanmı soyleyeceksiniz tesekkur ederim yasadıklarınızı paylastığınız için malesef ozelde olsa oluyor böyle durumlar bende ilk kızımı nisa hastanesinde dogurmustum kat hemsireleri doktorum ameliyat ekibi cok iyi idi ama bebek hemsireleri aşırı ilgizsizdi o yuzden tekrar tercih etmedim 🤦♀️ aslında esenler medipolde simdilik bir sorun yasamamama ragmen icime sinmiyor hatta burdada 2 kere fikir almak icin post actım Başakşehirde oturuyorum resmen özel hastane yok burda diger hastaneler cok uzak kalıyor cok hastane gezemedim o yuzden 🤦♀️
Kereminannesiii Gamzosgamzos esenleri düşünürseniz avicenna için iyi diyorlar birde ramide nehir hanım varmış herkes çok memnun orayı da deneyebilirsiniz ☺️
Elzsln Tekirdağ yaşam hastanesi Esengül Can Birtanedir birtane her anınızda her sorunuzda içinizi her türlü rahatlatan ve samimiyetiyle çok çok tatlı canım doktorum ❤️❤️
Littlebird Yaduuu benim doğumumu yaptı kendisi dediğiniz gibi bazen sert olabiliyor ifadeleri ama hak veriyorum bazen muayene sırasında çat diye odasına girmeye çalışan çok oluyordu. Ama iyi ki diyorum çok güzel bir doğum geçti çok ilgiliydi
Yesim-1 Zebe herşeyden önce moral desteği yetiyor ben 37 de kovid oldum birlikte atlattık o süreci sağolsun çok ilgilendi
Yusufagahinannesi _YanakReisinAnnesii İstanbul Esenler Avicenna Hastanesi Serçin Ordu çokk memnun kaldım 💖
Zebe Eymenalp2824 o hastane çalışanlarından kimse memnun değil. Allah kimseyi onların eline düşürmesin