Birdunyabircennetannesi _YanakReisinAnnesii Şükürler olsun. Zorla suyumu patlatirken bebeğimin kısa süreli kalbi durdu zorlamadan kaynaklı. Ve suyumu patlattılar suyum bitiyordu ama açılmam yeterli degil diye suni sancı taktı bir tane doktor. Diğer doktor gelip beni gördü ve kızdı erken doğum yapan birine kim suni sancı verdi bebek dayanmaz dedi düşünün yani Rabbim korudu gerçekten 🤷
Busraveismailcinar Birdunyabircennetannesi aynısı başıma geldi çok geçmiş olsun neyse ki bebeklermiz sağlıklı şuan ama ömrüm bıyu unutmam o geceyi
Mevacanimkizim _YanakReisinAnnesii İstanbul başakşehir çam ve sakura şehir hastanesi ERALP BULUTLAR çok memnun kaldım 😊
Selmann _YanakReisinAnnesii Bursa Acıbadem hastanesi kesinlikle çok çok memnun kaldım ilgi alaka müthiş güzeldi doktorum doç dr mehmet özgür akkurt muhteşem bi doktor alanında çok iyi
gamzeli34 Acıbadem atakent hastanesi, doktorum dışarıdan Burak Özköse, hastaneden de doktorumdan da çok memnun kaldım, özellikle normal doğumu destekleyen bir hekim, çok şanslıydım, kesinlikle gereksiz sezeryan yapmaz
Mevacanimkizim Birdunyabircennetannesi bende orda doğum yaptım 34 haftalık banada suni sancı verdiler ama acilmam olmadı 3 cm di direk sezeryana aldılar durumumuz kötüye gittiği için ben memnun kaldım çünkü normal doğumu çok istiyodum sezeryana giderken bile demiştim birazdaha bekleyelim belki olur bı şekilde diye ama beni dinlemediler çok şükür ikimizde saglikli şekilde çıktık
Birdunyabircennetannesi Mevacanimkizim Çok şükür bizde sağlıklı şekilde çıktık ama yapmadıkları şey kalmadı yukarda uzunca yazdım oku istersen bende 35. Hafta doğum yaptım erken doğum yapan birine suni sancı vermek doğru değilmiş
Elifinannesiiiiiiiiii _YanakReisinAnnesii Bursa Medicana prof dr müzeyyen uyanık. Ameliyatım iyi geçti fakat ilgi alaka 0. Hastaneninde öyle çok pişmanım
Pelloo _YanakReisinAnnesii Hatay İskenderun Palmiye Hastanesinde doğum yaptım.Dr. Süleyman Aslan. Memnun kaldım ❤
Kayracim buselidunya annem ali fuat başgilin orda ben evlenince Arnavutköye geldim 😀 normal de Arnavutköy devlette çalışıyorum burda da oğuz hoca kadar tatlı bi doktorum vardı Gürsel Otlu ama benim çalıştığım hastanede doğum zamanı nöbetçi çocuk doktoru sıkıntıydı bir de ilk sezaryen doğumu da yapmak istemediler burda böylelikle Oğuz beyle tanışmış oldum 😀
buselidunya Kayracim Güzel bir tesadüf olmuş, benim de şöyle arkadaşım onun yanında ebe olarak çalışıyor ama doğumuma o giremedi, Melek diye bir doktor girdi son dk. Nöbet çıkışına denk geldim Oğuz beyin😃 Ama o bile yetti yani, güzel zamanlardı🙈
Yamacbatin Kayracim gürsel hoca çok iyi bir doktordu gitmesine çok üzüldüm . Bana da devlette ilk normal doğumu yapmıyorlar dediği için avrupa hastanesinde öndere gittim masada kan kaybından canımdan olacaktım .
aytunceymenim _YanakReisinAnnesii Ataşehir özel Avicenna hastanesi Dr. Tülin Eroğlu öyle dua ettim öyle memnun kaldım ki hala aklıma geldikce duamı esirgemem doğumhane deki ebe ve diğer yardımcılar kadar herkesten memnun kaldım💜💜💜
Kuzucugunannesi _YanakReisinAnnesii Diyarbakır Özel Bağlar Hastanesi Selami Erdem ve çokça memnun kaldm 😍
Turunckafam Halkalı acibadem hastanesi . Dr .Gürkan ağrali / özel klinigi var halkalı meydan Park’ta .