Csknozge canlarim_12 ah sakın denetmeyin bi daha aslaa tutmaz o implant cok üzüldüm cokta kızdım ne biçim doktorlar var yaa sırf para alabilmek adına bu kadar eziyet edilmez insanlara
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Csknozge laminent yaprak diş yani sadece estetik görüntü için yapılan dış ne kadar? Takma tırnak gibi dişin üzerine takılıyor yapıştırma gibi arkası kend dişin olan. 😂
Csknozge AyPerisiVeGokPrensininAnnesi biliyorum biliyorum ne demek istediğinizi 😀 tanesi 2500 tl ama bizim calıstıgımız kişi de böyle daha uygunları vardır mutlaka
Csknozge AyPerisiVeGokPrensininAnnesi yani kendi dişiniz gibi olmıcak elbette mesela elma armut ısırarak yiyemezsiniz atabilir kırılabilir tekrar yaptırmak durumunda kalırısınız onun dısında pek rahatsızlık verceğini sanmam sadece dikkatli kullanmak gerekiyor ☺️
Csknozge AyPerisiVeGokPrensininAnnesi çok istiyorsanız dişlerinizi beyazlatın insanın kendi gibisi yok 😀
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Csknozge Denemedim. Gerçekten beyazlıyor mu? Ne kadar bembeyaz oluyor mu öyle? Fiyat bilginiz var mı dişe zararı var mı peki
Csknozge AyPerisiVeGokPrensininAnnesi diş tonunuza göre ama en kötü 4-5 ton kesin sonuc alınıyor daha fazlada olabilir dişe bi zararı yok ev tipi yaptırın ama lazer yaptırmayın onun geri dönüşü cabuk oluyor sararıyor fiyatları bizimle pek kıyaslamayın ya bizim bi tık fazla diğer yerlere göre 3 bin tl suan bizde
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Csknozge Genel olarak fiyat bilgim olması açısından soruyorum. Onlar dış beyazlatmak istiyorum dediğimde bana seçenek sunuyorlar mi? Bir de implant yaptıracağım. Onun çeşitleri var mı? Fiyatlar nedir?
Csknozge AyPerisiVeGokPrensininAnnesi yani bunlar var simdilik baska bi teknoloji cıktıysa bilmiyorum ama sunmaları gerekir implant cesidi var evet titanyum olanlar var alfabio bizdeki en iyisi alman malı tanesi 8 bin tl suan ama 2 bucuğada var kalitesine göre değişiyor
AcemiHemsireanne Firdevs167 benim ki iki ayrı yerde dişlerim var yapılacak ama aynı anda yaparız dedi 😂
Firdevs167 AcemiHemsireanne 6 tane aynı anda yaptırdım ben bi onun zorluğunu yaşadım ya ama ömürlük yani tavsiye ederim 🙂😍
AcemiHemsireanne havana1 ooo dolgudan kısa demek baya iyi o zaman çünkü ben ameliyatını izledim aşırı gerildim 😂
havana1 AcemiHemsireanne ben 3 dişi aynı anda yaptırdım 15 dk sürmedi 3 saatte ne yaptırmışlar anlamadım.Belki başka işlemlerde vardır ağız içinde bilemem sadece implant çok kısa sürüyor canım tedirgin olma hiç