EbrarBilgem birmelekannesi2 ne kadarlık bebeğiniz🙂kimyonla az bi miktar yeseniz olmaz belki gazlı bir bebek mi
birmelekannesi2 EbrarBilgem 3 aylık oldu canım, aslında çok gazlı bebek degıl sadece alerjiden dolayı cok sancılanıyor bende korkuyorum gaz yapabilecek seylerı yemiyorum
josefsmom birmelekannesi2 bizde bazen öyle oluyoruz yemek yapamıyorum kahvaltılık yumurta falan geçiştiriyoruz napalım 🤷🏻♀️
SeverusSnape birmelekannesi2 ben iki günlük yemek yapıyorum. Dünden artan etli türlü yemeği var, yanına pirinç pilavı yapacağım. Bir de ezogelin veya süzme mercimek çorbası yaparım belki.
Sarelinagis birmelekannesi2 İskender yapicam ev usulü kızıma patates kızartması tatlı olarakta çikolata soslu irmik tatlısı yapicam başka ne yapsam karar veremedim
kaganege birmelekannesi2 sardalye salata bugünkü menümüz. Ablam gelecek yatılı çayın yanına kısır börek ve kek yaptım.
Biskrem birmelekannesi2 ic artti yaprak cikar,ic bitti ic yap derken 1 bidon yaprak sardim🤪 ic yine artti simdi de kuru patlican dolduracagim 50 tanecik😆
Honki_Ponki Biskrem Off allahım sana geliyorum kız bu ne valla iyiki emzirmiyorum hee yoksaa Hemen geliyor olurdum sana 😂🤭Afiyetle ye inşallah kuzum🥰
BalBademmmmmm birmelekannesi2 Lahmacun ve ayran 😂 Kaynanamda kalıyorum bir süre yemeği onlar düşünüyor