Ahmetinannesi668 birmelekannesi2 yeşil fasulye bulgur pilavı yoğurtlu karnabahar salatası bebek için kıymalı havuç brokoli püresi
Honki_Ponki birmelekannesi2 Bebegim için sebze çorbası bizim içinde Tavuk tantuni ayran yada kola ikisinden biri olucak acı biber turşu tatlıda henüz kararsız kaldım ama aklımda bim e gidip soguk baklava almak var birazdan 🤭😊
Honki_Ponki Biskrem Off allahım sana geliyorum kız bu ne valla iyiki emzirmiyorum hee yoksaa Hemen geliyor olurdum sana 😂🤭Afiyetle ye inşallah kuzum🥰
Biskrem Honki_Ponki valla cani ister mi kimsenin diye dusunmedim🤭 istemesin kimsenin cani cok kötü olmus deyim 😄 Ankaradakiler buyursun🥰size de komsu kapi calip 1 koca tabak getirsin inşallah
Honki_Ponki Biskrem Valla keşke başka bişey isteseymişim 🙈😅komşum sağolsun dolmayı getirdi 😁🤭kuzum sanırım senin duan tuttu🙄 🥰
mertinannesi_ birmelekannesi2 tarhana çorbası, karnıbahar yemeği.i,et kavurma,pilav ve salata hastayım daha ne olsun
brokoli birmelekannesi2 sucuklu sosisli soslu spagetti, yayla corbasi, firinda patatesli kerevizli paneli boyle koftemsi biseyler
UmayUlku14 birmelekannesi2 yaprak bezelyeyi hasliyorsun mısır ununa bulayıp hamsi gibi tavaya dizip önlü arkalı kizartiyosun canım çok lezzetli tavsiye ederim 🥰
Olric11 birmelekannesi2 Lahmacun yapıcam harçı hazırladım tabiki oğlumla hamur açamıyacağım hazır lavaş aldım 😅ama efsane oluyor tavsiye ederim