birmelekannesi2 Evet arkadaşlar akşam menülerinize alalım 😊 her gün ne yapacam diye düşünmekten bıktım 🤦♀️
2cocuk_1anne_ birmelekannesi2 bende bıktım valla yapmaktan çok düşünmek yoruyor Bugün tatlı benden yemek eşimden Çok güzel bşr yemek yapacakmış ama ne yapıcak bilmiyorum kıyma çıkart dedi çıkarttım sadece 🤔🤗
Mom54554 birmelekannesi2 Tavuklu arpa şehriye çorbası yaptım bende , yanına ne yemek yapabilirim öneri istiyorummmm
MoRella birmelekannesi2 Domates çorbası, Kıymalı karnabahar graten, İç pilav ya da şehriyeli bulgur pilavı, Havuç tarator Yani şimdilik planım bu, inşallah yapabilirim hepsini 😁
birmelekannesi2 2cocuk_1anne_ kesınlıkle canım sabh yanınca hemen aklıma geliyor kahvaltı yapmadan aksam yemegını düşünüyor insan ne yapsam dye
MoRella birmelekannesi2 Siz sabahtan düşünüyorsanız yine iyi, biz eşimle akşam yemeği yerken bir sonraki akşam ne yapsak diye düşünüyoruz😁
josefsmom Tavuk kızartıcam pilav yaparım yanına bir de salata eğer oğlum durursa çorba da yapabilirim duruma göre 🤷🏻♀️
birmelekannesi2 josefsmom ahh bıde çocuklar dursa bıde o var canım cogu zman eşimin işten gelmesini bekliyorum mecbur yemek yapmak ıcın
senamiray birmelekannesi2 kabak dolması ayran çorbası😅 eşim pek memnun kalmaz ama napalım gün aşırı et istiyo
birmelekannesi2 MoRella aşçı olmak vardı bu zmanda 😂 en ıyı istekli yemegı onlar yapıyor galıba çeşit çeşit 😊
josefsmom birmelekannesi2 bizde bazen öyle oluyoruz yemek yapamıyorum kahvaltılık yumurta falan geçiştiriyoruz napalım 🤷🏻♀️
UmayUlku14 birmelekannesi2 yaprak bezelyeyi hasliyorsun mısır ununa bulayıp hamsi gibi tavaya dizip önlü arkalı kizartiyosun canım çok lezzetli tavsiye ederim 🥰
Ssssraa Salçalı makarna yoğurt çorbası💃🏼 dün de karnıyarık şehriye çorbası nohutlu tavuklu pilav, fikir olsun.