Khaleesi Seda_nur74 buna varsa yoksa oyun olsun tam kafamda şu an yqzamıyorum bile gel de uyut ahhshd
BallyavruMM Ylz0044 ben yoruluyorum o yorulmuyor şuan bile yatakta uyanık ve ben pert😢😢😢😢 bianda ağlaması gazı falan asla bitmiyor Allah yardımcımız olsun doğduğu günden beri böyle. Millet bebeğini zorla uyandırır süt veriridi yeni doğduğunda bende sürekli uyutmaya çalışırdım 😾😾😾😾😾☹️
Monaroza2 Khaleesi ay benim ki de şu an ayağımda uyumuyor el sallıyor 😂 gündüz kısa kısa uyuyup uyanıyor iki kez , gece de bir buçuk saatte bir uyanıyor emiyor artık emzik gibi kullanıyor beni 🤦 ne yapacağım şaşırdım yorgunluktan
CeylinEkim Khaleesi yalnız değilsin arkadaşım hem hastayız hem atak dönemindeyiz ne uyku var ne bişey sürekli ağlamalı ve bol kucaklı bi dönemdeyiz zaten huysuzduk ikisi bir arada gelince hepten huysuzlaştık bu Arada benim bebem de kız ama gören ay çok yakışıklı diyor 🤦🏻♀️😂😂
KARDELENISCOMING Khaleesi uykuyla çok uğraştım 2 aylıktı başladım 15 aylık devam ediyoruz bozuluyor düzeltiyorum ipler elimde salınca olmuyor 🤣
miraninannesi07 Bugün buna benzer bi postta ben açmıştım 😊 8 ay 10 günlükten bildiriyorum ayni sorun bizde de var, UYUMUYOR 😁
Yesillimon Khaleesi Öyle hemen pess etmek yok😂 benim bebe uyudu ama kafam kazana bağladı sabah tekrar inatlaşma ve soru yağmuru inan artik dilimin kökü ağrıyor bu ne one kim bu bu kim vs vs 😁😁
Khaleesi Yesillimon ya yerim jdjfkfkkf şu an ara ara dizime gelip şirinlik yapıyor sanki uyucak manyak… şey sorcam ne kadarlıkken yürüdü acaba benim kız çok inat her şeyi yapar mırıldanır kelimeleri var cin gibi ama ayakta biraz durup oturuyor sıralıyor hep ya 11 ay 29 günlük 🙄