Ylz0044 patiseverr_ ben askıya gtmeden yarım saat önce calpol oldujtna sonra 4 saat arayla verdim Allaha şükür bişey olmadı. Huzursuz olması normal calpol verebilirsiniz ancak
Yasemin38 patiseverr_ doktorumuzun söylediği 6 saatte 1 kullanılıyor 1 çay kaşığı olarak canım. Ateş ,aşırı huzursuzluk ,yoğun ağlaması gibi durumlarda.
patiseverr_ Yasemin38 ben sabah asıdan sonra yarım çay kaşığı verdım canım akşam 5 gıbı yarım verdım daha vermedim
patiseverr_ Yasemin38 üstünü ıncemı gıydırıyım kuzum ellerı soguk ama ben uyursam ayesı çıkarsa dıye korkuyorum. Dün sabah 8.30 da yatıp 10.30 da gerı kalktım hala ayaktayım uyuya kalırsam dıye korkuyorum
Gazme MihribanEr çocuk hastalıkları doktoruna randevu alıyorsunuz onlar sizi usg ye yönlendırıyo yer varsa aynı gün ıcınde cekılıyo yoksa en yakın tarıhe gün verılıyor bızde bır aylıkken yaptırdık
Gazme Beyoglufeyza sabah akşam 1 çay kaşığı kadar verılmesı gerekıyormus bıze de öyle denılmıstı bebek 6 kg ama ayına göre verılıyo.aslında verılmemesı gerekiyormuş ama zorda kalınca mecbur verıyoruz
patiseverr_ Yasemin38 günaydın kuzum . Nerde canım uyudu uyandı sureklı bı ara krıze gırdı ağlamaktan morardı en son yavrum yoruldu uyudu gözlerinden yaşlar geldi bende onla oturup aglıcaktım 😔
patiseverr_ Yasemin38 ne biçim aşıymış yavrum perişan oldu kolları tutamıyorum bacaklar desen oyle inşallah atesı falan çıkmadan çabuk atlatırız