patiseverr_ 2 aylık asısının etksıı ne zaman geçer kızlar acil yardım bebegım cok ağlıyor şurup verıyorum ama bıyere kadar duruyo sonda tekrar başlıyor
Ylz0044 patiseverr_ ben askıya gtmeden yarım saat önce calpol oldujtna sonra 4 saat arayla verdim Allaha şükür bişey olmadı. Huzursuz olması normal calpol verebilirsiniz ancak
patiseverr_ 111111inci valla kuzum bızımde oyle durmuyo hıc ağlıyor mama yemıyor zor bela kurutma makınası sesı bebek sakınlestırıcı sureler acıyorum o sekılde vermeye çalışıyorum sende dene ıstersen
patiseverr_ Sallıyorum az dalıyo gerı uyanıyo sallamayı bırakınca kalkıp ağlıyor bıde atak donemındeyız cok kötü zamana denk geldi
patiseverr_ Kızlar kalça ve gözede götürdünüz mü nasıl 31 ıne randevu aldım kalça ıcn gözden daha almadım aynı gün mu oluyor bılgı verırmısınız 🌺
Beyoglufeyza patiseverr_ aynı gün oluyor canım Zaten göz doktoru öyle çok zaman tutan bisey yapmıyor. Ben aynı gün yaptırdım
Beyoglufeyza Ayy aynen bende bugün 2.ay aşılarını yaptırdım. Çok huysuz kızım yaa Calpol verdim. Doktorumuza sordum 6 kgye 2.5 cay kaşığı veriliyormuş Ne kadar süre bu şekilde gider yaa Çok üzülüyorum ya😢
Beyoglufeyza patiseverr_ valla doktor ilk ve ya ikinci doz diye bisey demedi Her verilişte 2.5 cay kaşığı diye anladım ben canım
patiseverr_ Beyoglufeyza kuzum yanlışın olmasın bana eczanede doktorda sabah öğle akşam tok karnına yarım çay kaşığı dedı
Gazme Beyoglufeyza sabah akşam 1 çay kaşığı kadar verılmesı gerekıyormus bıze de öyle denılmıstı bebek 6 kg ama ayına göre verılıyo.aslında verılmemesı gerekiyormuş ama zorda kalınca mecbur verıyoruz
Beyoglufeyza patiseverr_ valla benim doktorum da dediğim gibi dedi anlamadım yani şimdi hangisi doğru 🙄
Yasemin38 patiseverr_ doktorumuzun söylediği 6 saatte 1 kullanılıyor 1 çay kaşığı olarak canım. Ateş ,aşırı huzursuzluk ,yoğun ağlaması gibi durumlarda.
patiseverr_ Beyoglufeyza ben özelde yaptırcam kuzum kalça içim randevu aldık dıye göze almadım ınsallah bakarlar
patiseverr_ Beyoglufeyza bence kuzum 2 buçuk cok olur sen bılırsın ama yarım çay kaşığı ver bence rıske atma kuzuyu nolur nolmaz