Reyna QueenMommm yok maalesef akmaz kalır diplerin kendi rengin olduğu için kolay açıldı uçlarıda daha az açıldı o yüzden renk değişimi olur böyle keşke kuaföre gitseydin
QueenMommm Reyna of hep eşim yüzünden kuaför pahalı dedi bu zamana kadar boyaya verdiğim paraları verseydim kuaföre böyle olmazdı 😩
EtiPetito QueenMommm ben olsam komple boyarım turunculuk her herde var gibi. Küllü kumral canım açıcı değil
QueenMommm EtiPetito tamam canım komple yapayım bende o zaman inşallah düzelir kuaförler kaça boyar acaba kısada değil saçım
EtiPetito QueenMommm hiç bilmiyorum her kuaförde fiyat değişir benim saçlarım sarı işlemlerim farklı :/ sen yine de youtubedan falan bi bak öyle boya
Cancansmom QueenMommm araya zaman koyarsaniz iyi olur,en az 15-20 gün,arka arkaya işlem yaparsaniz saclariniz yanar.
Deletedmom484545 QueenMommm Kuaföre gidersen böyle bir sorun olmaz hatta düzenli olarak gidersen hiç olmaz .
Adige55 Keşke işi uzmanlarına bıraksanız da saçlarınız yıpranmasa … yada böyle bir durumla hiç karşılaşmasanız
QueenMommm Cancansmom önceden saçımı boyadığı zaman yanmıştı biraz düzelmişti tekrar yaktım ben bir malım 🤦🏼♀️