QueenMommm Salımın dipleri böyle diğer yerleri sarı gibi bişey oldu anlamadım saçımı açtım diplerim baya açıldı hatta sütlü çikolata rengine boyadım böyle oldu neden böyle turuncu oldu acaba Turunculugu nasıl düzeltirim tekrar aynı boyadan alıp yapsam olurmu
QueenMommm Reyna vardı ama baya oldu boya yapmayalı akmıştır belkide hamilelikten baya önce boyamıştım
Reyna QueenMommm yok maalesef akmaz kalır diplerin kendi rengin olduğu için kolay açıldı uçlarıda daha az açıldı o yüzden renk değişimi olur böyle keşke kuaföre gitseydin
QueenMommm Reyna of hep eşim yüzünden kuaför pahalı dedi bu zamana kadar boyaya verdiğim paraları verseydim kuaföre böyle olmazdı 😩
EtiPetito QueenMommm ben olsam komple boyarım turunculuk her herde var gibi. Küllü kumral canım açıcı değil
QueenMommm EtiPetito tamam canım komple yapayım bende o zaman inşallah düzelir kuaförler kaça boyar acaba kısada değil saçım
EtiPetito QueenMommm hiç bilmiyorum her kuaförde fiyat değişir benim saçlarım sarı işlemlerim farklı :/ sen yine de youtubedan falan bi bak öyle boya
Cancansmom QueenMommm araya zaman koyarsaniz iyi olur,en az 15-20 gün,arka arkaya işlem yaparsaniz saclariniz yanar.