QueenMommm EtiPetito tamam canım komple yapayım bende o zaman inşallah düzelir kuaförler kaça boyar acaba kısada değil saçım
EtiPetito QueenMommm hiç bilmiyorum her kuaförde fiyat değişir benim saçlarım sarı işlemlerim farklı :/ sen yine de youtubedan falan bi bak öyle boya
Cancansmom QueenMommm araya zaman koyarsaniz iyi olur,en az 15-20 gün,arka arkaya işlem yaparsaniz saclariniz yanar.
Deletedmom484545 QueenMommm Kuaföre gidersen böyle bir sorun olmaz hatta düzenli olarak gidersen hiç olmaz .
Adige55 Keşke işi uzmanlarına bıraksanız da saçlarınız yıpranmasa … yada böyle bir durumla hiç karşılaşmasanız
QueenMommm Cancansmom önceden saçımı boyadığı zaman yanmıştı biraz düzelmişti tekrar yaktım ben bir malım 🤦🏼♀️
Cancansmom QueenMommm kisa kestirmek en mantiklisi. Psikolojik olarak da sinir bozucu yanmış saclar,benim sacimi bizzat kuaför yakmisti. Kisalttim kulagima kadar,kalan kismin da uzamasin beklemistim😏
QueenMommm Cancansmom kesenek ya çok çirkin olur bana kısa saç malesef böyke kalacak kuaföre gidicem bi ara yapsın bişeyler
Cancansmom QueenMommm kolay gelsin, maalesef yanmış saça çare yok, ama düzgün bir kuaföre sormakta fayda var. Belki bakim yapilip uclarindan alarak toparlar biraz.
DerinTuana Dıbınızı 7.1 palette ile boyayıp uclara dogru orta kalınlık tarak ile tarayıp gecis verin.Kızıllıgı alır.