Busraveismailcinar Ozi12345 sabah kaygana kaşar ıhlamur pekmez öğle domates ve avokado soslu yeşil mercimek makarnası ayran akşam ıspanak yoğurt ekmek ben haftalık menü hazırlıyorum günlük düşünme sıkıntım ortadan kalkıyor ve ona göre market alışverişi yapıyorum tasarruf oluyor akşam yemeklerimizi de ortak yapıyorum kolaylık oluyor 1 yaş 9 günlüğüz 🥰
bebishmom Busraveismailcinar ben de menü hazırlıyorum mutfak dolabına asıyorum. Gerçekten çok kolay oluyor. Malzemeleri de ona göre ayarlıyorum. Alacaklarım varsa alıyorum buzluktan çıkaracaklarım varsa 2 gece önceden çıkarıyorum. Büyük rahatlık 😊😊
Aysenur348f Ozi12345 Bugün sulu köfte yaptım. . Pırasa . Ispanak . Karnıbahar . Brokoli . Nohut . Kuru fasulye . Çoğunlukla biz ne yersek . Yarın kereviz yapmayı planlıyorum . 11 aylık
nur-nr_123 Ozi12345 biz ne yersek yiyor o yüzden sıkıntı çok yaşamam tarhana pirinç pilavı yoğur çorba fırında tavuk patates
252525 Birdunyabircennetannesi Anladım bende 3 Ogün yada bazen iki öğün veriyorum benimki de emiyo mama vermiyorm
Sare35_ Ozi12345 sabah kuymak, ara öğün olarak pekmez posalı Elma, akşam sulu köfte içinde patates havuç ilikli kemik suyu vs. Var , yatmadan evvel de biraz gözleme :D
Lossehelin Sabah haşlanmış yumurta kendi yaptığım cevizli tambuğday ekmeği vişne reçeli ve labne ara öğün muzlu kaşık mama öğlen kemik suyuna havuçlu tel şehriye çorbası akşam pırasa yemeği ve yoğurt 8 ay 20 günlük
OncedenGurme Ozi12345 kabak yemeği yedi bugün. Buzdolabında kereviz, pırasa, ıspanak, brokoli var 🤷🏻♀️ sırası geldikçe yapıyorum.
burjoosphere ZamaneAnnesii zeytinyağlı soğanlı bir havuç yer elmalarını soyup yikadim havucu soydum dogradim, bir dis sarimsak yarim su bardagi pirinç bir iki limon dilimi ve boyunu gecene kadar su düdüklüde pişiriyorum hepsini tabki tuz ve seker eklemedim oglumda yiyecegi icin. Dilerseniz portakal suyuda ekleyebilirsiniz Deneyin pek lezzetli oluyor afiyet olsun şimdiden
tamamtamam Ozi12345 2.5 yaşında en sevdiği şey hamburger evde kendim hamburger yaptım ona bayılır 🤩 kahvaltıda menemen yemişti aralardada makarnayla yoğurt çorbası