senamiray HonKiPonKiDoNiNo geçicidir inşallah sevdiği şeylere iştahını açsanız mesajla yoğurt pekmez ne seviyorsa
Bersahefem Ozi12345 ben bugün çorba yaptım havuç patates pirinçle yedi 😹biraz tatsız tuzsuz oluyor ama 😹
Nik_mik_yok Ozi12345 sabah patates kızartması ve haşlanmış yumurta , öğlen karnıbahar ,brokoli çorbası , aksama kumpir yapicam puresinden yer. Yatmadan önce de meyveli muhallebi.
Balarisi_melisEla Ozi12345 sarımsaklı ilik sulu tarhana yapiyodum dünden haşladiğim havuç, kapya biber püresi vardi onuda attim içine baktim sulu birazda tel şehriye attim nefis bi corBa oldu😂
Pineapple20 Ozi12345 bal kabağı çorbası yaptım et suyuna mercimek nohut pirinç bulgur ve varsa koyuyorum bal kabağı tatlı patates havuç soğan sarımsak. Pişir blendırdan geçir vitamin deposu
elcn4139 Ozi12345 sabah omlet zeytin ezmesi.oglen ilikkemik sulu arpacikli tarhana yoguer. valla biktim hergun bulamiyorum degisik seyler
muhammedim- Ozi12345 benim oğlan 3 aylik olucak.ek gidaya var daha ama tariflere bakayim fikir olsun banada😁😁
leylasnsy Ozi12345 pirinç pilavı ve tavuk patates tavası bide ayran ooooo 😃 bize bişi bırakmadı oğlum yemekten 😁