Eeisitan _mmom 14 aylık 10kilo 900 gram sleepy ekstra 4 numara mamayı bıraktı emmiyorda sadece ek gıda
DicleDemir _mmom 8 ay 10 kilo baby turco 4 numara kullanıyoruz uzunca bir süre daha 4 te kalırız gibi geliyor
Aylinnur 1ci kızım 20aylık.12kilo.5numara paddlers bez. 2ci kızım 2aylık. 4.700kilo. 2 numara sleppy kullanıyorum ama sanırım paddlerse geçicem. AZERBAYCANDAN SELAMLAR.
Minikbirbaby noname9226 sıkmıyor mu acaba benimki en son 4.5 kiloydu iki hafta önce sıkıyor iz yapıyor
Aylinnur Minikbirbaby hayır canım iki kızımdada onu kullanıyorum.ilk doğdu zamanlarda higges kullandım 1 ay oda çok güzel. Ama fiyatı çok yüksek.
Aylinnur Minikbirbaby Aslında ben Azerbaycanda yaşıyorum. Ama o bez türkiyyede üretiliyor. Ama orada satılıyomu bilmiyorum.
tazecikanneee Beş aylık 6200kg galiba bi tek biz zayıfız 😒 doğum kilosu 2700 prima 4 numara kullanıyoruz
MKemalinAnnesi tazecikanneee bizde zayıfız galiba mesajlara göre doğum kilosu 2.400 3.5 aylık şimdi 5.500 kilo sleppy natural 2 numara kullanıyorum
pinkooo_02 gokcenin-annesi neden sadece 1 markayı kullanmıyorsunuz merak etti bende prima premium care kullanıyorum 2 aylık birde bende sleppy geçmek istiyorum da Memnun musunuz sizce primamı yoksa slepymi
Kdrt_krtt pinkooo_02 prima hiç kullanmadım ama Sleppy gayet güzel taşırmıyor ve kolay kolay pişik yapmıyor ben çok memnunum
gokcenin-annesi pinkooo_02 Prima malum biraz pahalı, biz de denemek için sleepy bio natural aldık ve memnun kaldık. Elimizdeki prima bitince bio natural kullanmaya devam edeceğiz sanırım 🥰 Bu arada sleepy naturali de denedik ama onu beğenmedik, emiciliği iyi değil