pinkooo_02 gokcenin-annesi neden sadece 1 markayı kullanmıyorsunuz merak etti bende prima premium care kullanıyorum 2 aylık birde bende sleppy geçmek istiyorum da Memnun musunuz sizce primamı yoksa slepymi
Kdrt_krtt pinkooo_02 prima hiç kullanmadım ama Sleppy gayet güzel taşırmıyor ve kolay kolay pişik yapmıyor ben çok memnunum
gokcenin-annesi pinkooo_02 Prima malum biraz pahalı, biz de denemek için sleepy bio natural aldık ve memnun kaldık. Elimizdeki prima bitince bio natural kullanmaya devam edeceğiz sanırım 🥰 Bu arada sleepy naturali de denedik ama onu beğenmedik, emiciliği iyi değil
ayse1130 _mmom bebeğim 6 aylık 9 kilo sleepy önlem BİM’in bezi karışık gidiyor hepsinde 5 numara yavaştan 6’ya geçecek gibiyiz
HabibeElif 5 ay 13 günlük 9 kilo 4 numara dar gelemye basladı 🤦 4+ gececek insallah canbebe Baby turco karısık kullanıyoruz
SusamTanesi26 Kdrt_krtt oğlum 7,5 kg ben hala 3 numara sleepy kullanıyorum 4 e mi geçmeliyim acaba karar vermek ne kadar zor😀
pinkooo_02 Kdrt_krtt bende sleppy ye gecmek istiyorum yeni dogdugundan molfix kullandım bebegım pişik oldu hemde çok kötüydüçok şükür prima iyi geldi ama sleppy de çok iyi diyorlar değiştirirsem de pişik olur diye korkuyorum
pinkooo_02 _mmom 2 ay 6 günlük 4 kilo 900 gr 2 numara prima premium care kullanıyorum ama sıkmaya başladı
Dgndrmz hunilimomm ay siz bizmisiniz 😂😂😂 31 aylık oğlum benimkidr bırakmadı bezi daha maalesef. Baby turco kullanıyorz annemlerdeyken baby turco bulamadıgımdan canbebe kullanıyoruz. 6 numara kullanıyorz kac kilo bebişinz hiç 7 no kullanmadıkta
hunilimomm Dgndrmz ben 2 yaşından. Beri deniyorum ama malesef daha hazır değil sanırım uzun zamandır tartılmadı ama 17 kiloydu
Serrateacher_67 _mmom 1 yaş 1 haftalık, 11.250 kg 6 numara sleepy kullanıyorum ama 6+ya geçmeyi düşünüyorum molfixin bacaklar sıkmaya başladı
Dgndrmz hunilimomm benimkide öyle canım yaa yazdan beri deniyoruz yok hala daha deniyoruz ara ara ama tık yok maalesef artık kabullendim yaza alışcak inş diye. 4 yasa sarkmaz umarım diyorm artk. Anladım canım maşallah seninki biraz daha tombikmiş benimki 15,5 kiloydu en son 3 hafta falan önce biz şimdilik 6 noya devam bakalım 😁
Aselin1annessi _mmom bebegım 9.5 aylık en son 10 gun önce 9.ay aşımızı olduğumuzda tartıldık 73cm 9 kilo ve 4 numara slepyy bez kullanıyoruz
Dgndrmz hunilimomm aaa Allah bağışlasın canım sağlıkla kucagına al :) ben hala cesaret edemiyorm 2. Ye 😁 inş alıştırırz canım benim özellikle sen 😁
Tugce_0158 Aysegul2020 benim kizimda 9.5 aylik 7 kg hic bisey yemiyor istahsiz emiyor sadece cok moralim bozuk 😏
Aysegul2020 Tugce_0158 ya benimde oyle asiri dercede moralim bkzuluyor cok sukur saglikli nesel8 bir bebek ama kilosu cok düşük napicaz bilmiyorum.