DenizSayerr _mmom bebeğim 4 aylık 5e girecek 4 numara prima premium care kullanıyoruz 4 aylıkken 8,400 gr
GzmmK DenizSayerr bizde 4 ay 29 günlük ( annem 5. Ay bitiyor diyor ☺️☺️)) aynı Prima kullanıyoruz 4 numara 9 kilo
Ftstagrammm Tugce_0158 niye üzülüyorsunuz her bebegin gelişimi farklıdır üzülmeyin değerleri yerinde olsun o önemli olan kilo önemli birşey değil
Tugce_0158 Ftstagrammm ama goren herkes 4 aylik mi diye soruyor cok kucuk zayif vitamin almazsa gelisemez ki sadece anne sutuyle olacak bisey degil
Dgndrmz hunilimomm aaa Allah bağışlasın canım sağlıkla kucagına al :) ben hala cesaret edemiyorm 2. Ye 😁 inş alıştırırz canım benim özellikle sen 😁
hunilimomm Dgndrmz insallah ben ikisini de aradan çıkarayım başka istemiyorum cunki 😂 havalar ısınmaya başlayınca baslicam
Fatmanurnrt _mmom 4 aylık 3 numara bez kullanıyoruz şu an sleepy marka ama paket bitince 4 almayı düşünüyorum 7.5 kilo
Berrakrc53 _mmom 9 aylık 4 numara bez ama küçük geliyor beşe geçicez bebelac hold mama kullanıyorum sleepy markada bez
Tugce_0158 Berrakrc53 bebelac gold kac numara mamasi acaba beni kizim da 9.5 aylik pek istahi yok belki yer denemek istiyorum
Miraciminannesi nazlieylul 1 yaşında gittimde 9 kiloydu şimdi kaç oldu bilmiyorum ki 5 numarayı 3 aya yakındır kullanıyorum 4 bizim bacaklarımiza oturdu
Tazeanne0134 _mmom 1 aylıktı sleeyp natural kullanıyordum 3 aya kadar evy baby e geçtim minies kullandım 1.5 yaşına kadar prima premium care kullandık Sonra da çok pahalanınca da molfix e geçtik 2 yaşında şuan
Keremikonunannesi _mmom 26 aylık, 17,5 kilo prizma premium care 6 numara kullanıyor. Ama artık küçük gelmeye başladı. 7 numarası da yok maalesef. Umarım iyice küçülmeden bezi bırakır :) Alternatifi ne olur hiç bilmiyorum çünkü 🤷♀️